podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

śmieszne ok spoko, ale wpisując tekst "śmiechłem" automatycznie przypinasz sobie łatkę debila/gimbazy - co na jedno wychodzi... to mniejwięcej odpowiednik amerykańskiego yolo czy swag - poprostu żenada...

Przykro mi, ale zmuszony jestem wyciągnąć swój inkwizytorski młot i przypomnieć pewien post sprzed 2 tygodni:

Tu link do posta: sadistic.pl/ciasto-vt259647.htm2834259
Sadistic never forgets

yolo to nie wiem co to, ale swag = secretly we are gay...
W dzisiejszych czasach nie musisz się już z tym ukrywać

![]()
Przykro mi, ale zmuszony jestem wyciągnąć swój inkwizytorski młot i przypomnieć pewien post sprzed 2 tygodni:
Obrazek
Sadistic never forgets![]()
Zaczynam się was bać infiltratorzy j🤬i...

podpis użytkownika

![]()
Obrazek
Sadistic never forgets![]()
Zanim zaczniesz się bawić w j🤬ego Mordimera - zacznij czytać ze zrozumieniem. Wyciągnąłeś mojego posta niczym najlepszi dziennikarze TVN i przedstawileś go równie rzetelnie

Koleś zapodał jakimś postem w którym napisał "śmiechłem" więc w komentarzu napisałem, że może śmiechnął ale c🤬j z tym bo gimbaza nawet nie zajarzy jak się nazywali naziści kolo adolfa... to, że nie zj🤬em jak psa za używanie takiego zwrotu to inna bajka bo akurat miałem na myśli to, że gimba historii nie zna... więc nie p🤬l bo jak zaczne wyciągać twoje posty to zobaczysz się w TVN...

Nadal podtrzymuję - używać zwrotu "śmiechłem" to pedalstwo... (musiałem wziąć w cudzysłów bo byś mi k🤬a tego posta wyciągnął za 2 tygodnie...)
Skończ p🤬lić bo była z Ciebie nie mała beka ,jesteś hipokrytą i tyle .
Zanim zaczniesz się bawić w j🤬ego Mordimera - zacznij czytać ze zrozumieniem. Wyciągnąłeś mojego posta niczym najlepszi dziennikarze TVN i przedstawileś go równie rzetelnie![]()
Koleś zapodał jakimś postem w którym napisał "śmiechłem" więc w komentarzu napisałem, że może śmiechnął ale c🤬j z tym bo gimbaza nawet nie zajarzy jak się nazywali naziści kolo adolfa... to, że nie zj🤬em jak psa za używanie takiego zwrotu to inna bajka bo akurat miałem na myśli to, że gimba historii nie zna... więc nie p🤬l bo jak zaczne wyciągać twoje posty to zobaczysz się w TVN...![]()
Nadal podtrzymuję - używać zwrotu "śmiechłem" to pedalstwo... (musiałem wziąć w cudzysłów bo byś mi k🤬a tego posta wyciągnął za 2 tygodnie...)
Heh śmiechłem

podpis użytkownika