Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij 2025-01-12, 10:01 15
GeorgeHarvey1 napisał/a:

Pasut

To jakaś odmiana trypra?
Zgłoś
Janko 2025-01-12, 10:01 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mygyry 2025-01-12, 10:04 75
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Megatrans666 2025-01-12, 10:09 96
Zgłoś
JoSeed 2025-01-12, 10:20 5
Nie wiem, o co chodzi, ale sadystyczne jest chyba to, że tyle beżowego dziadostwa w Zakopcu...😡
Zgłoś
steven_seagull 2025-01-12, 10:25 30
Nie do końca wiem, o co tutaj chodziło, lecą jakieś "ukraińskie szmaty", itd. Może słusznie, może nie. Ale tak ogólnie rzecz biorąc myślę, że jak Ukraińcy przestaną się tak panoszyć w Polsce, to i może tych "ukraińskich szmat" będzie mniej fruwało w powietrzu...🤔
Zgłoś
BambiPMT 2025-01-12, 10:34 3
Zgłoś
Seymouro1908 2025-01-12, 10:51 1
Zgłoś
turor 2025-01-12, 12:09 7
Pasut sobie pomyślał: przyjechałem do Zakopca a tu klimaty jak w mojej chacie.
Zgłoś
zwierzak30 2025-01-12, 12:11 2
Pasut to krętek blady.
Zgłoś
mlotnakacapy 2025-01-12, 13:23
polackie niedojeby i ukraincy miks jbanej patologii
Zgłoś
PrawdaJestJedna 2025-01-12, 13:25 5
-- *coś tam, coś tam po ukropskiemu*.
- Zamknij ryj lepiej.
-- Noo normalna.

Zobaczycie, jeszcze ci od stefana będą uciekać z naszego kraju przez nasze baby, jak zobaczą jakie potrafią być bezwzględne, gdy ktoś im podpadnie.
Zgłoś
Nazhir 2025-01-12, 13:37 3
dokładnie to samo było z Polaczkami w UK. Brudasy i Pakistańczycy siedzieli w swoich norach i się nie wychylali, więc Brytole mieli na nich wywalone. Za to Polaczki, zarobiwszy odrobinę funciaków zmywaku, zaczęli się panoszyć w kurortach, stroić piórka w Londynach i innych większym miastach, to się Brytole wqurwili i wypisali z UE. To, co przyjęli, to pal licho, ale więcej Polaczków już u nich nie będzie.

Ciekawe, kiedy w końcu polski rząd powie basta i zamknie granice prze Ukraińcami. Niech walczą o swój kraj. Słyszałem, że im ludzi brakuje na front, a przecież kobiety tak ochoczo walczą o równouprawnienie.
Zgłoś
konto usunięte 2025-01-12, 13:45 24
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem