Pasut tym razem nie jest bohaterem.
żmij
2025-01-12, 10:01
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Pasut
To jakaś odmiana trypra?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Nie wiem o co chodzi ale coś p🤬li że jakaś Ukraińska szmata
Mix warszawiaków z ukraińcami, kwintesencja sp🤬olenia
Nie wiem, o co chodzi, ale sadystyczne jest chyba to, że tyle beżowego dziadostwa w Zakopcu...😡
Nie do końca wiem, o co tutaj chodziło, lecą jakieś "ukraińskie szmaty", itd. Może słusznie, może nie. Ale tak ogólnie rzecz biorąc myślę, że jak Ukraińcy przestaną się tak panoszyć w Polsce, to i może tych "ukraińskich szmat" będzie mniej fruwało w powietrzu...🤔
K🤬a oglądasz tego pedała?
BambiPMT napisał/a:
K🤬a oglądasz tego pedała?
Pedałem akurat bym go nie nazwał.
Ale kilka innych określeń by się znalazło
Pasut sobie pomyślał: przyjechałem do Zakopca a tu klimaty jak w mojej chacie.
Pasut to krętek blady.
polackie niedojeby i ukraincy miks jbanej patologii
-- *coś tam, coś tam po ukropskiemu*.
- Zamknij ryj lepiej.
-- Noo normalna.
Zobaczycie, jeszcze ci od stefana będą uciekać z naszego kraju przez nasze baby, jak zobaczą jakie potrafią być bezwzględne, gdy ktoś im podpadnie.
podpis użytkownika
"Gdy jesz jabłko, myśl o pestkach, a nie o skórce"- tak samo w polityce...
dokładnie to samo było z Polaczkami w UK. Brudasy i Pakistańczycy siedzieli w swoich norach i się nie wychylali, więc Brytole mieli na nich wywalone. Za to Polaczki, zarobiwszy odrobinę funciaków zmywaku, zaczęli się panoszyć w kurortach, stroić piórka w Londynach i innych większym miastach, to się Brytole wqurwili i wypisali z UE. To, co przyjęli, to pal licho, ale więcej Polaczków już u nich nie będzie.
Ciekawe, kiedy w końcu polski rząd powie basta i zamknie granice prze Ukraińcami. Niech walczą o swój kraj. Słyszałem, że im ludzi brakuje na front, a przecież kobiety tak ochoczo walczą o równouprawnienie.
G................d
2025-01-12, 13:45
ukraińcy to świnie i brudasy p🤬lone
Nasze "kochane" Państwo płaciło i karmiło to bydło a oni w hotelach i w innych przytółkach co mieszkali za darmo rozj🤬i i zasyfili pokoje
po obsrywane wykładziny powyrywane płytki porozp🤬alane łóżka ściany podrapane
Ale nasze "kochane" państwo okradając nas za to zapłaci bo oni k🤬a tacy biedni są a wykupują u nas domy i mieszkania na własność
TFU k🤬a