👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Guwniak ?
wymyśliłeś takie słowo bo nie wiedziałeś przez jakie ż/rz napisać gówniarz ,ale i tak cię to przerosło ha ha ha
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2015-07-02, 19:43 ]
Problem jeszcze był ze słówkiem 'rzyga' i już miałem pisać 'bełta', ale pomyślałem, że zaryzykuje.
wymyśliłeś takie słowo bo nie wiedziałeś przez jakie ż/rz napisać gówniarz ,ale i tak cię to przerosło ha ha ha
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2015-07-02, 19:43 ]
Problem jeszcze był ze słówkiem 'rzyga' i już miałem pisać 'bełta', ale pomyślałem, że zaryzykuje.

to pewno nie tata tylko partner "taty" i dlatego wyszło jak wyszło (miejmy nadzieję, że to mleko)

Tak długo patrzył na tą krzywą, chłopską, skośną, spedaloną mordę, aż w końcu zdał sobie z tego, że to jego ojciec i w przyszłości będzie wyglądał podobnie.

mitrus80, nie mądrzyj się.. sporo ludzi tutaj pamięta,że masz fiuta od A do Z
Oponka, podoba mi się Twój tok myślenia i dedukcja skąd może pochodzić zawartość guwniakowego żołądka
odezwij się na priv

Oponka, podoba mi się Twój tok myślenia i dedukcja skąd może pochodzić zawartość guwniakowego żołądka

Ale mogłes nie pisać, że się rzyga i to do ryja... Starszny spojler, nie oglądałam z przyjemnością, bo wiedziałam co się stanie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie