👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ewenon napisał/a:
Musisz to ogladac skoro tyle wiesz o tym serialu
![]()
To nie tak jak myślisz!

Musi to być kiepski serial bo nie słyszałem o nim nawet... a lubie czytać tyle gazetę na kiblu
Jak ja uwielbiam taki styl wprost z piwnicy! Mówię to całkowicie poważnie, o ile mainstreamu nie mogę zdzierżyć ten kawałek jest spoko
Wiadomo jeszcze nie ten level, ale zaraz przypominają mi się stare czasy jak kasety Commando Ninja się słuchało, albo pozgrywane inne kawałki Nagłego Ataku.
Mają te chłopaki jakiś kanał na yt?

Wiadomo jeszcze nie ten level, ale zaraz przypominają mi się stare czasy jak kasety Commando Ninja się słuchało, albo pozgrywane inne kawałki Nagłego Ataku.
Mają te chłopaki jakiś kanał na yt?

scenarzyści nie mają już pomysłów na ten serial i wychodzi na to że tam każdy z każdym się pier***
a tak poza tym to nie wiem co to robi na głównej...
a tak poza tym to nie wiem co to robi na głównej...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie