Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:27
Kutasorożec Wczoraj 17:47
Hmm nie wiedizałem że jebiące zgniłe śmierci działają jak afrodyzjak. Może mają korzenie hinduskie
Zgłoś
janusz_biznesu Wczoraj 18:03 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xdrt Wczoraj 18:53
Prawie jak na filmie, jak romantycznie xD

Zgłoś
kobo7 Wczoraj 19:26 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Geraldinio Wczoraj 19:48 10
nie pokazujcie tego naszym deweloperom, bo wkrótce pojawią się nowe oferty mini apartamentów
Zgłoś
habiTEK Wczoraj 20:22
Zgłoś
Sramnawas Wczoraj 20:25 1
Coraz gorsze standardy mikro kawalerek ale , póki cebulaki będę takie kupować będzie coraz gorzej ,hhehe , jedyna zdrowa ,forma zakupu to kupić ziemię i samemu wybudować dom , !!! Ale dziś 70 procent społeczeństwa nie ma na to czasu i umiejętności chęci bo ,system tak właśnie ma działać.!
Zgłoś
metyoo Wczoraj 20:32
Jedni mają miłość w zakopanem, inni zadowolą się śmietnikiem.
Zgłoś
kobo7 Wczoraj 20:45
habiTEK napisał/a:

nie wiem czy widziałeś, ale to był śmietnik....

Nie każdy musi lubić to co oni. Żyj i daj żyć innym.
Zgłoś
Baronessa Wczoraj 21:07
Zgłoś
Babosz Wczoraj 21:18
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 22:25
Coraz mniejsze te kawalerki...🤔
Zgłoś
kobo7 Wczoraj 23:02
Babosz napisał/a:

Typie, to filmik z "ludźmi" w śmietniku, a tobie udało się wysnuć wnioski na temat prawactwa i "pedałów w czarnych sukoenkach"
Wsm podświadomie antycypowałeś, że ci w śmietniku to mysi być jakieś lgbtqpz. Za to szacun i piwo👍

Typie, tytuł brzmi jak brzmi, opis jest jaki jest. Doprawdy nie musiałem snuć wniosków. Jedni wolą na plebanii inni w śmietniku., tylko tyle
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem