mam nadzieję że za miesiąc jak Trump obejmie władzę to te wszystkie pedały elgiebety i inne wynaturzenia zostaną sprowadzone do poziomu rynsztoka
A my razem z nimi, jak ruscy tu wjadą. Good luck and good night.
teatrzyk dla idiotów
a propos trumpa i muska (anagram onle skum=only scum)
Nic się nie zmieni, Trump będzie zajęty walką o przetrwanie, a nie zwalczaniem pedałów. Jeszcze nie objął władzy, a ma bunt republikanów w kongresie. 38 z nich odrzuciło wspierany przez niego budżet tymczasowy i od jutra USA ma shutdown.
Przypominam że Trump wspiera wszystko i wszystkich, w NY mówił o tym że nikt tak mocno jak on nie wspierał LGBT tak samo mówił o katolikach dwa tygodnie po tym jak lizał Rzymian również w NY. Jest jak kameleon, buduje mur bo Meksykanie pracują na czarno bo nieeeee problemem Ameryki wcale nie są czarnoskórzy którzy odpowiadają za 80% osób w więzieniach. Niestety nic się nie zmieni choć mi to obojętnie bo Trumpa i tak nie lubię, jest skrajnie dobry tylko dla miliarderów
mam nadzieję że za miesiąc jak Trump obejmie władzę to te wszystkie pedały elgiebety i inne wynaturzenia zostaną sprowadzone do poziomu rynsztoka
na pewno nie będą dostawać kasy z rządowych dotacji to już Trump zapowiedział - a jak nie będą mieć kasy to już nie będą tacy do przodu... te zwyrole
Nic się nie zmieni, Trump będzie zajęty walką o przetrwanie, a nie zwalczaniem pedałów. Jeszcze nie objął władzy, a ma bunt republikanów w kongresie. 38 z nich odrzuciło wspierany przez niego budżet tymczasowy i od jutra USA ma shutdown.
Jasne! Bo Ty sobie twierdzisz że polityka to teatr i ściema, walniesz denny mem i niech wszyscy podziwiają twoją inteligencję. Jak nie potrafisz napisać nic mądrego to przeglądaj po prostu internet, a wypowiadanie się zostaw myślącym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie