Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
POLTERGAIST 2024-12-20, 10:51 60
Zgłoś
JoSeed 2024-12-20, 10:53 10
Skąd takie poyeby się biorą? Rodzice pewnie dumni...
Zgłoś
leonidkacap 2024-12-20, 10:55 86
mam nadzieję że za miesiąc jak Trump obejmie władzę to te wszystkie pedały elgiebety i inne wynaturzenia zostaną sprowadzone do poziomu rynsztoka
Zgłoś
Autor 2024-12-20, 11:19 27
leonidkacap napisał/a:

mam nadzieję że za miesiąc jak Trump obejmie władzę to te wszystkie pedały elgiebety i inne wynaturzenia zostaną sprowadzone do poziomu rynsztoka

W normalnym Świecie; żyje się normalnie. Nikt ze swoim wynaturzeniem się nie obnosi. Miejsce takich przypadków jest w zakładach zamkniętych. Niestety rewolucja, która przetacza się od lat używa do swoich celów również tego typu jednostki oraz społeczności. Ogólnie jestem ciekaw, czy zmiana jaka się szykuje w USA będzie miała kontynuację, bo jeśli tak, to jest szansa, że przynajmniej nam Stany nie będą eksportować tego ścieku. A to już zwiększa potencjał obronny przed totalnym zidioceniem społeczeństwa i spowalnianiem, a nawet powstrzymywaniem rewolucji ideowej.
Oczywiście nikomu chomiki nie przeszkadzają jak siedzą cicho w swoich norkach i tam wyczyniają to co lubią, ale gdy wychodzą z tym na zewnątrz, to obowiązkiem każdej normalnej jednostki jest piętnowanie takich zachowań, które raz ze są niezgodne z zasadami współżycia w społeczeństwie, a dwa, że sieją zgorszenie wśród normalnych jednostek.
Dopuszczono tego typu anomalie, bo tak jak wcześniej wspomniałem rewolucjoniści wykorzystują tego typu grupy do swoich celów.
Zgłoś
mynameisgod 2024-12-20, 11:20 15
leonidkacap napisał/a:

polityka to tylko show i teatr, agenda jest jedna - transhumanizm, cyfrowe niewolnictwo , jak oni mówią New World Order... dlatego chcą zniszczyć stary - porządek, czyli tradycjonalizm. Trump to aktor... i jest z nimi wszystkimi w jednym klubie i wspierają się nawzajem,...
Mam nadzieję, że dorośli ludzie to rozumieją, że polityka to ściema..

Zgłoś
joti 2024-12-20, 12:04 2
leonidkacap napisał/a:

Nic się nie zmieni, Trump będzie zajęty walką o przetrwanie, a nie zwalczaniem pedałów. Jeszcze nie objął władzy, a ma bunt republikanów w kongresie. 38 z nich odrzuciło wspierany przez niego budżet tymczasowy i od jutra USA ma shutdown.
Zgłoś
Angevil 2024-12-20, 14:15 6
mynameisgod napisał/a:

polityka to tylko show i teatr, agenda jest jedna - transhumanizm, cyfrowe niewolnictwo , jak oni mówią New World Order... dlatego chcą zniszczyć stary - porządek, czyli tradycjonalizm. Trump to aktor... i jest z nimi wszystkimi w jednym klubie i wspierają się nawzajem,...
Mam nadzieję, że dorośli ludzie to rozumieją, że polityka to ściema..

lepiej to usuń bo wkurzysz 95% sadola, tu sami narodowcy co plują do monitora na drugich
Zgłoś
Wombat212 2024-12-20, 14:42 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Malcloon 2024-12-20, 14:54
leonidkacap napisał/a:

Jest szansa na holokaust 2.0
Zgłoś
mynameisgod 2024-12-20, 15:20 1
Malcloon napisał/a:

Jest szansa na holokaust 2.0

a co był holokaust 1.0 w ogóle kiedykolwiek? wierzy ktoś w te mity ?

[ Dodano 2024-12-20, 15:24 ]
Malcloon napisał/a:

holokaust

" szacuje się, że w okresie największej intensywności działania obozów zagłady, takich jak Auschwitz-Birkenau, dziennie ginęło około 6 tysięcy osób. Przy założeniu 24-godzinnej pracy krematoriów, daje to średnio około 4,2 osoby na minutę."
Zgłoś
Kurisu 2024-12-20, 15:36 1
leonidkacap napisał/a:

Uciekną do europy.
Zgłoś
desade 2024-12-20, 16:32 2
Jak ja bym chciał dopaść takiego pedała bez świadków. Bawiłbym się nim godzinami. Odreagowałbym na nim wszystkie swoje sukcesy życiowe.
Zgłoś
Policeman 2024-12-20, 17:03 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mihau89 2024-12-20, 17:06 4
Starsze niż węgiel....Ale tam gdzie węgiel powinno spocząć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem