mam nadzieję że za miesiąc jak Trump obejmie władzę to te wszystkie pedały elgiebety i inne wynaturzenia zostaną sprowadzone do poziomu rynsztoka
W normalnym Świecie; żyje się normalnie. Nikt ze swoim wynaturzeniem się nie obnosi. Miejsce takich przypadków jest w zakładach zamkniętych. Niestety rewolucja, która przetacza się od lat używa do swoich celów również tego typu jednostki oraz społeczności. Ogólnie jestem ciekaw, czy zmiana jaka się szykuje w USA będzie miała kontynuację, bo jeśli tak, to jest szansa, że przynajmniej nam Stany nie będą eksportować tego ścieku. A to już zwiększa potencjał obronny przed totalnym zidioceniem społeczeństwa i spowalnianiem, a nawet powstrzymywaniem rewolucji ideowej.
Oczywiście nikomu chomiki nie przeszkadzają jak siedzą cicho w swoich norkach i tam wyczyniają to co lubią, ale gdy wychodzą z tym na zewnątrz, to obowiązkiem każdej normalnej jednostki jest piętnowanie takich zachowań, które raz ze są niezgodne z zasadami współżycia w społeczeństwie, a dwa, że sieją zgorszenie wśród normalnych jednostek.
Dopuszczono tego typu anomalie, bo tak jak wcześniej wspomniałem rewolucjoniści wykorzystują tego typu grupy do swoich celów.
mam nadzieję że za miesiąc jak Trump obejmie władzę to te wszystkie pedały elgiebety i inne wynaturzenia zostaną sprowadzone do poziomu rynsztoka
polityka to tylko show i teatr, agenda jest jedna - transhumanizm, cyfrowe niewolnictwo , jak oni mówią New World Order... dlatego chcą zniszczyć stary - porządek, czyli tradycjonalizm. Trump to aktor... i jest z nimi wszystkimi w jednym klubie i wspierają się nawzajem,...
Mam nadzieję, że dorośli ludzie to rozumieją, że polityka to ściema..

Nic się nie zmieni, Trump będzie zajęty walką o przetrwanie, a nie zwalczaniem pedałów. Jeszcze nie objął władzy, a ma bunt republikanów w kongresie. 38 z nich odrzuciło wspierany przez niego budżet tymczasowy i od jutra USA ma shutdown.
lepiej to usuń bo wkurzysz 95% sadola, tu sami narodowcy co plują do monitora na drugichpolityka to tylko show i teatr, agenda jest jedna - transhumanizm, cyfrowe niewolnictwo , jak oni mówią New World Order... dlatego chcą zniszczyć stary - porządek, czyli tradycjonalizm. Trump to aktor... i jest z nimi wszystkimi w jednym klubie i wspierają się nawzajem,...
Mam nadzieję, że dorośli ludzie to rozumieją, że polityka to ściema..

Jest szansa na holokaust 2.0
Jest szansa na holokaust 2.0
a co był holokaust 1.0 w ogóle kiedykolwiek? wierzy ktoś w te mity ?
[ Dodano 2024-12-20, 15:24 ]
holokaust
" szacuje się, że w okresie największej intensywności działania obozów zagłady, takich jak Auschwitz-Birkenau, dziennie ginęło około 6 tysięcy osób. Przy założeniu 24-godzinnej pracy krematoriów, daje to średnio około 4,2 osoby na minutę."
Uciekną do europy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie