Szansa na nagrodę akademii za najlepszy film tylko jeśli Misiewicza zastąpi tancerz, żyd i pedał w jednym, czyli Michał Piróg. Bohater, który nagle poznaje Krystiana Legierskiego, studenta z wymiany, przez co musi porzucić kurtuazyjny związek z Emmą Stone i dać kosza dotychczasowemu partnerowi Robertowi Biedroniowi. Czy rozczarowany kochanek wykorzysta swoje wpływy polityczne, aby zniszczyć karierę Michała? Oscar za najlepszą piosenkę oryginalną oczywiście dla Zenka Martyniuka.
Nie dostaną bo aktor nie jest czarny.
Zapomniałeś że kolor skóry jest ważną kartą przetargową dla wydębienia nagród poprzez poprawność polityczną.
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
Szansa na nagrodę akademii za najlepszy film tylko jeśli Misiewicza zastąpi tancerz, żyd i pedał w jednym
Skąd wiesz, że Misiewicz to nie tancerz i żyd? Bo co do ostatniego nie ma wątpliwości, przecież na czymś oparł karierę i nie były to kompetencje.

Nie dostaną bo aktor nie jest czarny.
Zapomniałeś że kolor skóry jest ważną kartą przetargową dla wydębienia nagród poprzez poprawność polityczną.
Nie kotku, dlatego wspomniałem o Legierskim

Skąd wiesz, że Misiewicz to nie tancerz i żyd? Bo co do ostatniego nie ma wątpliwości, przecież na czymś oparł karierę i nie były to kompetencje.
Nie wiem, może Macierewicz go wybrał, bo zajebiście się r🤬a

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

PO PO Land już był. Osiem lat oglądałem. Ja już podziękuję.
A sequel jak ci się podoba?

A sequel jak ci się podoba?![]()
Patrząc na to co się tutaj odjaniepawla, to oglądamy prequel, kręcony starym ziemniakiem przez niemego operatora z parkinsonem.