Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"podstawy anglikańskiego wymagane"
Wymagana jest też podstawowa wiedza na temat idei tego portalu tiktokowcu
Wymagana jest też podstawowa wiedza na temat idei tego portalu tiktokowcu
ja p🤬le. wymagany angielski na tak niskim poziomie jak IQ tego smiecia co to tutaj wrzucil.
Heh, dałem piwko ze względu na podobne dialogi moje z moją byłą, zanim popełniłem błąd życia, chociaż nie była podobna do Leoparda. Wtedy ostro kleiłem modele 1:35.
K🤬a flodzia chciałbym dostać twoje ip adres przyjść pod drzwi i zapukać-ciekawe jaka byś była mądra na żywo
Flodzia, czy mogłabyś łaskawie odp🤬lić się od nas i od naszego sadola?
Rozumiem jakieś wstawki jak ta niżej z grubym tygrysem, bo one tak z nienacka potrafią rozj🤬.
Ale k🤬a to?
Weźcie się z pronchtem wyr🤬ajcie i z fuzji może powstaną wrzutki idealnie na główną sadola
Rozumiem jakieś wstawki jak ta niżej z grubym tygrysem, bo one tak z nienacka potrafią rozj🤬.
Ale k🤬a to?
Weźcie się z pronchtem wyr🤬ajcie i z fuzji może powstaną wrzutki idealnie na główną sadola
mozna wyzywać tego/tą co to wrzuca ale bardziej skupił bym się na tym by wyzywać tego co tego nie usuną w poczekalni lub pomyślał łał ale fajne dodam to na główną
raistpol napisał/a:
Flodzia, czy mogłabyś łaskawie odp🤬lić się od nas i od naszego sadola?
Ale k🤬a to?
A ty myślisz, że halman to skąd się wziął...?
A ode mnie gość ma piwo za godność i rozum człowieka.
Nie dał się wciągnąć w p🤬lamento z babą, tylko na eleganckości doprowadził do zwarcia w kłębku włókien nerwowych umieszczonych w czaszce, zwanych dla zmylenia przeciwnika mózgiem.
Nie dał się wciągnąć w p🤬lamento z babą, tylko na eleganckości doprowadził do zwarcia w kłębku włókien nerwowych umieszczonych w czaszce, zwanych dla zmylenia przeciwnika mózgiem.