woytasw napisał/a:
I tak kolesiowi rower będzie niepotrzebny w celi.
Jaki rower ? Puść jeszcze raz filmik...
Nie wiem może się nie znam ale czemu blondii taserem, ktorym strzela się przykłada mu do ciała??? Nie wiem czy ona taka tępa czy ja może sie mylę
podpis użytkownika
Ty ty ty
Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. I nie, nie pomyliłem się. Baby nie liczę bo czy znią czy bez to dla policjanta lub tego gościa żadna różnica
roman970227 napisał/a:
Nie wiem może się nie znam ale czemu blondii taserem, ktorym strzela się przykłada mu do ciała??? Nie wiem czy ona taka tępa czy ja może sie mylę
niestety przegrałeś z babą w mundurze. Taser działa również jak zwykły paralizator
K🤬a, chłopaki z Monty Pythona by tego nie wymyślili...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Za sk🤬iela w tle, piwo!!

podpis użytkownika
ZNUDZONY SREJKAMI I INNYM GOWNEM POLSKIEGO NETA PRZYBYLE BY POZNAC JEGO SADYSTYCZNA STRONE
Czy biedna Pani nie po łamała przypadkiem paznokci przy tej brawurowej akcji?
Trzeba być totalnie skrajnym zjebem żeby się bić z policjantem, szczególnie w Hameryce. Ja jeszcze rozumiem próbować sp🤬olić ale bić się? Co oni internetu k🤬a nie mają?
kanalistakp napisał/a:
Trzeba być totalnie skrajnym zjebem żeby się bić z policjantem, szczególnie w Hameryce. Ja jeszcze rozumiem próbować sp🤬olić ale bić się? Co oni internetu k🤬a nie mają?
W niektórych stanach policja nie strzela od razu do Ciebie, tylko najpierw stosuje procedury Polskie. Wiesz, amatorka.