👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
woytasw napisał/a:
I tak kolesiowi rower będzie niepotrzebny w celi.
Jaki rower ? Puść jeszcze raz filmik...
Nie wiem może się nie znam ale czemu blondii taserem, ktorym strzela się przykłada mu do ciała??? Nie wiem czy ona taka tępa czy ja może sie mylę
Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta. I nie, nie pomyliłem się. Baby nie liczę bo czy znią czy bez to dla policjanta lub tego gościa żadna różnica
roman970227 napisał/a:
Nie wiem może się nie znam ale czemu blondii taserem, ktorym strzela się przykłada mu do ciała??? Nie wiem czy ona taka tępa czy ja może sie mylę
niestety przegrałeś z babą w mundurze. Taser działa również jak zwykły paralizator
Czy biedna Pani nie po łamała przypadkiem paznokci przy tej brawurowej akcji?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie