👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To komixxy jeszcze istnieja? Łot'a'Fak?
Trzeba bedzie nadrobic zaleglosci z paru laat...
Trzeba bedzie nadrobic zaleglosci z paru laat...

O ja pierdzielę... właśnie zobaczyłem minę takiego jednego pojeba ode mnie z bloku...

To jest z Cyanide & Happiness a nie z tych żałosnych komixów
@up. weź k🤬a mi nawet go nie pokazuj bo się nóż w kieszeni otwiera

@protos: Jak to kobieta, zawsze sobie coś ładnego kupi i założy

Kolejny człek który wrzuca tu takie gówno. WYP🤬ALAJ stąd z tym!!!
ReplayTheNight napisał/a:
Usuwaj póki możesz, zaraz warn poleciKolejny człek który wrzuca tu takie gówno. WYP🤬ALAJ stąd z tym!!!
[ Komentarz dodany przez: Mr.Hardistic: 2014-02-05, 10:47 ]
Za późno...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie