Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kaiel 2011-12-19, 19:22
hit dnia i h🤬j

podpis użytkownika

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-19, 20:34 23
c🤬j nie hit
Zgłoś
marna 2011-12-19, 20:58
"Do soldiers wives having affairs still use the OMO soap powder box in the window ?
to signify to their lover that the coast is clear and its safe to approach the house cause the husband isnt around

OMO = On My Own

OMO = Old Man Out"

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-20, 22:12 1
Nie wiem, wszystko teraz co jest zj🤬e i można podciągnąć pod "absurd" jest trendi? film jebie h🤬jem.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-20, 22:14 3
ormo lepiej prało
Zgłoś
WhyMe? 2011-12-20, 23:02 2
Do administracji, nie rozumiem tego troszeczkę bo jakiś tydzień temu dodałem ten filmik i mój temat został "usunięty". Czyli skoro został usunięty to widocznie był niezgodny z regulaminem. A to dzisiaj ten sam filmik widzę na portalu Nie żebym się o coś sprzeczał ale chodzi mi o sprawiedliwość i niesprawiedliwość administracji (oczywiście nie wszystkich)
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-20, 23:06
WhyMe? napisał/a:

Nie żebym się o coś sprzeczał ale chodzi mi o sprawiedliwość i niesprawiedliwość administracji (oczywiście nie wszystkich)

Nie ma sprawiedliwości.
Zgłoś
~Angel 2011-12-20, 23:09
WhyMe? napisał/a:

Do administracji, nie rozumiem tego troszeczkę bo jakiś tydzień temu dodałem ten filmik i mój temat został "usunięty". Czyli skoro został usunięty to widocznie był niezgodny z regulaminem.

jak został usunięty to pewnie otrzymałeś prywatną wiadomość z podanym powodem skasowania tematu

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-20, 23:20
It just raped my mind now?
Zgłoś
xiontZ 2011-12-20, 23:41 1
WhyMe? napisał/a:

Do administracji, nie rozumiem tego troszeczkę bo jakiś tydzień temu dodałem ten filmik i mój temat został "usunięty". Czyli skoro został usunięty to widocznie był niezgodny z regulaminem. A to dzisiaj ten sam filmik widzę na portalu Nie żebym się o coś sprzeczał ale chodzi mi o sprawiedliwość i niesprawiedliwość administracji (oczywiście nie wszystkich)

Cale szczęście. Wiedziałem, ze już to widziałem tutaj ale nie moglem znaleźć

podpis użytkownika

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
Takeda 2011-12-20, 23:41
Eee tam, demland miał lepsze produkcje.

podpis użytkownika

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
dziczek91 2011-12-21, 1:02
tańczy tańczy tańczy tańczy
Zgłoś
bania88 2011-12-21, 1:07
Ja p🤬le, co ja ogladam.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-21, 17:19
Jest dziura, a w niej szambo. Na samym dnie jest jakaś kupa, ale ten filmik bym wsadził tak z metr niżej... Bo tam jego miejsce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie