Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Minę...
konto usunięte • 2017-06-19, 11:31
...miał nietęgą

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
longlong7 2017-06-19, 12:27
Fajna praca, w szkole się nie uczył teraz rowy kopie
Zgłoś
Arathnmor 2017-06-19, 13:19 6
Widać dość popularna rozrywka w rejonie, sprzęt przystosowany na podobne niespodzianki.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Kriski 2017-06-19, 13:22 1
PRB M3 Siedem kilo problemów, rodem z Belgii

Zgłoś
Moby_Dick 2017-06-19, 14:01 27
longlong7 napisał/a:

Tu od c🤬ja wielce uczonych na bezrobociu.
A On ma w ręku fach, doświadczenie - teraz nawet przeciwminowe pracę i zarabia na bank więcej od Ciebie
Zgłoś
~DMT 2017-06-19, 14:18 15
longlong7 napisał/a:

Mam znajomego, który "kopie rowy" na delegacjach. 45/h na łapę, ale jest w tym naprawdę dobry. Na czysto. Catering i w dupie ma opłaty za cokolwiek, bo dobry kwadrat gratis... Do tego, zabawa koparką jest zajebista. Wiem, bo kilka razy mi pokazywał, co i jak...
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2017-06-19, 15:27 14
Dick napisał/a:

Tu od c🤬ja wielce uczonych na bezrobociu.
A On ma w ręku fach, doświadczenie - teraz nawet przeciwminowe pracę i zarabia na bank więcej od Ciebie

MaszAyahuaskę napisał/a:

Mam znajomego, który "kopie rowy" na delegacjach. 45/h na łapę, ale jest w tym naprawdę dobry. Na czysto. Catering i w dupie ma opłaty za cokolwiek, bo dobry kwadrat gratis... Do tego, zabawa koparką jest zajebista. Wiem, bo kilka razy mi pokazywał, co i jak...

Zgadzam się w 100% - niektórzy myślą, że operator koparki to tłuk bez szkoły a potem wracają do robienia hamburgerów na nocnej zmianie w McDonalds zastanawiając się na jaki c🤬j im potrzebny ten dyplom magistra. Oczywiście nie mam nic do pracowników ,,Maka" ale wk🤬ia mnie gdy ktoś czuje się lepszy tylko dlatego, że ma w chacie zawieszony na ścianie w ramce jakiś p🤬lony papierek, który nigdy mu się nawet do niczego nie przyda.

Kiedyś moja dziewczyna - po kolejnym ciężkim dniu w robocie - stwierdziła, że chciałaby iść na studia. Obraziła się, myśląc, że nie wierzę w nią i w jej intelekt a chodziło mi tylko i wyłącznie o fakt, że ludzie wydają kupę kasy, poświęcają w c🤬j czasu i zdobywają ten papierek a potem i tak nie mogą znaleźć roboty.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-19, 15:35 2
Prawda jest taka że operator koparki to nie pierwszy lepszy z brzegu Janusz bez szkoły, tylko gość z dobrymi kwalifikacjami. C🤬j że ludzie robią studia, jakiś konkretny fach w ręku dzisiaj to skarb, bo i jest opłacalny i pożądany na rynku.
Zgłoś
Wiewór 2017-06-19, 15:43 3
longlong7 napisał/a:

Niestety muszę cię bardzo zmartwić.
W Polsce doszło do patologii gdzie byle niepiśmienny robol zarabia niejednokrotnie więcej niż nadzór.

W firmie budowlanej stawka dla operatora koparki to jest już od 20-30zł netto na godzinę.
O takich pieniądzach młody inżynier czy inni pracownik umysłowy budowy może sobie pomarzyć.
Polska jest krajem gdzie dyplomem wyższej uczelni możesz sobie wytrzeć rowa.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-19, 15:48 9
MaszAyahuaskę napisał/a:

Też mam takiego znajomego, do tego teraz studia robi.

A tu pokaz umiejętności, nie jego, ale podobne mi pokazywał.

Zgłoś
konto usunięte 2017-06-19, 16:16 2
ciekaw jestem jak to wyglądało po wybuchu, ta łyżka itp.
Zgłoś
Irenvelle 2017-06-19, 19:30
nawet mu butelka z woda nie spadla
Zgłoś
dumad 2017-06-19, 19:34 1
było o tym w wiadomościach. To jest opancerzona koparka specjalnie do tego typu zadań i zamierzonym celem było właśnie rozminować kawałek ziemi.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-19, 20:02 1
niedługo wszystkie judoeuropejskie koparki tak będą wyglądać, bo co z czosnkowego serca temu unijnemu lżej
Zgłoś
RPcustoms 2017-06-19, 20:22 1
Zaś się Andrzej wk🤬i.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem