👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na pierwszy rzut oka wydaje się jakby to były prawdziwe zdjęcia...

ktoś naprawę długo nie r🤬ał... i nie zanosi się żeby zaczął.
Random user napisał/a:
Kwintesencją sadola są gimbozordy w wieku 32 lat.
Obraziłem twoją gierke? ;>
RevolutionGFX napisał/a:
Obraziłem twoją gierke? ;>
Brak słów...

tak tylko powiem... sa programy ktore same generuja ci ulice, budynki... etc

Nie wiem co to minecraft więc niech ktoś mi powie ile czasu mogło to zająć
Nie sądziłem, że można coś tak zajebistego zrobić w tym minecrafcie i nie sądziłem, że za minecrafta kiedyś postawię piwko, ale tutaj się należy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie