Najbardziej wk🤬iające stworzenie w grze.
Ps. Jak widzę te creepery tutaj na zdjęciach to jeszcze pół biedy, ale jak widzę tego
To już mnie k🤬ica bierze.
Ps. Jak widzę te creepery tutaj na zdjęciach to jeszcze pół biedy, ale jak widzę tego

To już mnie k🤬ica bierze.
wbijasz do domku po całej nocy w kopalni - a tutaj ten lamus w środku siedzi i po domku zostaje tylko krater ;]
podpis użytkownika
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema

UP
To pół biedy gorzej jak ten c🤬j wybucha gdy kończysz swoje arydzieło, na które poświęciłeś dobrych pare godzin.
BTW tak się jakoś przypomniało
To pół biedy gorzej jak ten c🤬j wybucha gdy kończysz swoje arydzieło, na które poświęciłeś dobrych pare godzin.
BTW tak się jakoś przypomniało

ale on mnie wk🤬ia! idziesz a tu bu za plecami, ja zesrany i dead k🤬a!
Nie wiem, czemu ludzie ich tak nie lubią. Wg. mnie to jedyny ciekawy element tej gry.
@up
Jedyny ? No to chyba pograłeś w tą grę nie dłużej niż 5 minut.
Jedyny ? No to chyba pograłeś w tą grę nie dłużej niż 5 minut.
Ja juz tydzien robie kosciol i k🤬a co noc do domku trzeba sp🤬alac bo pelno scierwa dookola sie placze

widzę że nikt tu nie wyciągnął wniosków z bajki o trzech świnkach i nie buduje domu z obsidianu...
Dom to nie bunkier , ma być ładny i kreatywnie urządzony - a nie czarna kupa pośrodku mapy.
Poza tym zawsze można włączyć "Peaceful" albo się położyć do łóżka bo w końcu je wprowadzili
Poza tym zawsze można włączyć "Peaceful" albo się położyć do łóżka bo w końcu je wprowadzili

Dalione napisał/a:
Dom to nie bunkier , ma być ładny i kreatywnie urządzony - a nie czarna kupa pośrodku mapy.
Poza tym zawsze można włączyć "Peaceful" albo się położyć do łóżka bo w końcu je wprowadzili![]()
w moim przypadku jak położę się do łóżka to obok mnie potworki się pojawiają