Ludziom od dobrobytu to się na prawdę p🤬li we łbach i nie wiedzą na jakie poj🤬e pomysły wydawać pieniądze
Przedstawiam wam zebrpudla albo jak kto woli pudlzebrę...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to pudel zrobiony na zebrę czy zebra na pudla?
W końcu zrobili coś z pudlem, że wygląda normalnie, nie wstyd takiego trzymać.
Ciekawe jak ta właścicielka wygląda heheh
konto usunięte
2018-01-29, 15:06
Podejrzewam, że zebra była mamą...
Mężowi k🤬sa niech tak pomaluje, idiotka.
konto usunięte
2018-01-29, 19:28
poj🤬y pomysł miałeś by to tutaj wstawić, jakie to słodkie, k🤬a nawet nikt go nie kopną to po c🤬j to tutaj jest ?
Ten nigga pies, wygląda zupełnie jak nigga samica...
Velture napisał/a:
Ludziom od dobrobytu to się na prawdę p🤬li we łbach i nie wiedzą na jakie poj🤬e pomysły wydawać pieniądze
Przedstawiam wam zebrpudla albo jak kto woli pudlzebrę...
]
A h🤬j cię obchodzi na co kto wydaje swoje pieniądze. Zarobili, odłożyli, wygrali w totka. Sam byś na coś zapracował przegrywie.
Joystick466 napisał/a:
A h🤬j cię obchodzi na co kto wydaje swoje pieniądze. Zarobili, odłożyli, wygrali w totka. Sam byś na coś zapracował przegrywie.
Ależ ty mnie zaimponowałeś teraz wąski!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
majo ludzie naj🤬e w głowach
Szczekające gówno zawsze pozostanie szczekającym gównem.
Joystick466 napisał/a:
Dokładnie! Znalazł się c🤬j, co do cudzego portfela zagląda. Nie jego sprawa na co wydają swoje pieniądze.