Podróż powrotna z koreańskim kolegą
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
Nie wiem czy temu Koreańczykowi śmierdzi z ust ale wiem że przez osobników pokroju kamerzysty ciągnie się smród za nami, Polakami. Jeżdżą takie nowobogackie cwaniaki i zgrywają nie wiadomo kogo. Zadrwić z obcokrajowca przed kamerą - szczyt zajebistości...
Zauważcie że praktycznie każdy Polak, który wrzuca filmiki z zagranicznych wojaży, coś takiego odpiernicza. Jak nie nauczy kolesia z pracy przeklinać, to będzie drwił z nieznajomości języka polskiego u napotkanych osób. Albo sam się popisze umysłową indolencją i skompromituje na jeden z tysięcy możliwych sposobów.
Odwiedzając inny kraj trzeba robić za ambasadora własnego narodu. Być miłym, uprzejmym, kulturalnym i pokazać swoją nieskazitelną postawą, że Polacy to fajni ludzie.
Zauważcie że praktycznie każdy Polak, który wrzuca filmiki z zagranicznych wojaży, coś takiego odpiernicza. Jak nie nauczy kolesia z pracy przeklinać, to będzie drwił z nieznajomości języka polskiego u napotkanych osób. Albo sam się popisze umysłową indolencją i skompromituje na jeden z tysięcy możliwych sposobów.
Odwiedzając inny kraj trzeba robić za ambasadora własnego narodu. Być miłym, uprzejmym, kulturalnym i pokazać swoją nieskazitelną postawą, że Polacy to fajni ludzie.
dalem 20'ste piwo, tylko dlatego by poczytac ciekawe komentarze bo jak trafi na glowna to bedzie ich wiecej.
Maciek to generalnie spoko chłop, chociaż faktycznie trochę mu ego skoczyło kiedy zaczął osiągać sukcesy, wokół pojawili się hejterzy itp. Nie popisał się w tym filmie, ale niech ktoś mu to w twarz powie
(mały to on nie jest, wystarczy wpisać w google minikox)
(mały to on nie jest, wystarczy wpisać w google minikox)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie