Ja to kiedyś jadę sobie autem droga wiejska na przeciwległym pasie korek, a pedał na szosie przede mną sobie spokojnie srodeczkiem tak żeby nikt go nie mógł wyprzedzić ale widzę że zaraz korek się kończy, a moja stara astra h w dieslu dawno nie była przegoniona 😁 wie pełna kalkulacja odległości do pedała tak żeby kulminacja zadymienia wypadla przy nim. P🤬da na gaz i gość jeszcze musiał naprawdę w sporym zadymieniu jechać przez spory dystans to był jeden z moich najlepszych dni🙂
Hehehe , to mi kiedyś pedalarz wyjechał na pasy i jeszcze pyskował ale parę metrów dalej chyba , to był kabel od słuchawek mu się zaplątał w przednie koło i się typ wyj🤬. Taka szybka karma, jak znajdę nagranie z kamery , to wrzucę. J🤬 pedalarzy, pozdrawiam.
Puszczam sobie powiększoną lewą stronę ekranu. Nie widać jak wstaje i odchodzi.
Może ma połamane gnaty ale jest w szoku, bądźmy dobrej myśli. 🙂
Ja to kiedyś jadę sobie autem droga wiejska na przeciwległym pasie korek, a pedał na szosie przede mną sobie spokojnie srodeczkiem tak żeby nikt go nie mógł wyprzedzić ale widzę że zaraz korek się kończy, a moja stara astra h w dieslu dawno nie była przegoniona 😁 wie pełna kalkulacja odległości do pedała tak żeby kulminacja zadymienia wypadla przy nim. P🤬da na gaz i gość jeszcze musiał naprawdę w sporym zadymieniu jechać przez spory dystans to był jeden z moich najlepszych dni🙂
w mojej okolicy jest to nagminne. specjalnie dla tych kurew zrobiłem sobie coal rolling. fantastyczna zabawa
Zesranie sie na typa co jechał rowerkiem jako najlepszy dzień w życiu.
xD Ty to musisz mieć c🤬jowe te życie