Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Miodzio
WeedLover • 2016-06-30, 14:22
Nie, to nie infekcja. To brak higieny. Choć autor filmu w komentarzach uważa, że to jakaś choroba powodująca nadprodukcję woskowiny.

Smacznego.

podpis użytkownika

"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Zgłoś
Konto usunięte 2016-07-02, 11:55 1
jadlem.. ale jest git
Zgłoś
Konto usunięte 2016-07-02, 15:53
up znaczy zjesz drugi raz
Zgłoś
55TIGER39 2016-07-02, 18:02
dashadow napisał/a:

srak higieny. uszy mają mechanizm samoczyszczący, sadisticowy expercie od wszystkiego. właśnie jak bedziesz pchał tam jakieś pedalskie waciki to możesz do tego doprowadzić.

Pindola też nie czyścisz j🤬y brudasie?

Ja mam ręke jak każdy przeciętny mężczyzna i za c🤬ja nawet najmniejszym palcem, kanałów usznych za c🤬ja nie mogę wyczyścić bo za wielkie paluchy więc dochodzę do wniosku że jesteś j🤬ym brudasem albo rączki jak jakiś pedał.
Zgłoś
dashadow 2016-07-03, 13:28
55TIGER39 napisał/a:

Pindola też nie czyścisz j🤬y brudasie?

Ja mam ręke jak każdy przeciętny mężczyzna i za c🤬ja nawet najmniejszym palcem, kanałów usznych za c🤬ja nie mogę wyczyścić bo za wielkie paluchy więc dochodzę do wniosku że jesteś j🤬ym brudasem albo rączki jak jakiś pedał.

pedał to Cię robił mały j🤬y p🤬dusiu. wodzie z kranu też pomagasz wylecieć, z🤬bie? HAHAHAHAHA
niby taki kozak, ale jakbyś miał się na solo spotkać, to być się najwyżej obsrał frajerze.
Zgłoś
55TIGER39 2016-07-03, 20:19
dashadow napisał/a:

pedał to Cię robił mały j🤬y p🤬dusiu. wodzie z kranu też pomagasz wylecieć, z🤬bie? HAHAHAHAHA
niby taki kozak, ale jakbyś miał się na solo spotkać, to być się najwyżej obsrał frajerze.

Cytat:

Taaa na pewno. A teraz idź się popłacz mamie.
Zgłoś
dashadow 2016-07-04, 8:09
55TIGER39 napisał/a:

Taaa na pewno. A teraz idź się popłacz mamie.

wiedziałem że wymiękniesz p🤬dusiowata frajerzyno z c🤬ką
Zgłoś
55TIGER39 2016-07-05, 12:12
dashadow napisał/a:

wiedziałem że wymiękniesz p🤬dusiowata frajerzyno z c🤬ką

Zgłoś