podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jednak ludzie są jebnięci. Ten filmik "Polskie lepsze" pokazuje, że u nas tez są niezgorsze pojeby.
Były, bo ten filmik pamięta czasy internetu wdzwanianego za pomocą modemu, zanim Neostrada stała się popularna i internet zalała fala zjebów.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerPolskie lepsze
Te polski klasyki mnie rozp🤬alają, jakbym odkrywał internety na nowo. Swoją drogą jakim trzeba być debilem żeby się tak bawić benzyną przecież to mogło p🤬lnąć i to zdrowo.
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Te polski klasyki mnie rozp🤬alają, jakbym odkrywał internety na nowo. Swoją drogą jakim trzeba być debilem żeby się tak bawić benzyną przecież to mogło p🤬lnąć i to zdrowo.
Nie, to nie mogło p🤬lnąć. Tylko mądrzy mogą się bawić benzyną, a debile nie mogą. Ty myślisz, że wiadro z benzyną może p🤬lnąć zdrowo, więc należysz do tych co musza sie benzyny bać.
Czyli wszystko na swoim miejscu.

Nie, to nie mogło p🤬lnąć. Tylko mądrzy mogą się bawić benzyną, a debile nie mogą. Ty myślisz, że wiadro z benzyną może p🤬lnąć zdrowo, więc należysz do tych co musza sie benzyny bać.
Czyli wszystko na swoim miejscu.
Właśnie ty jesteś ignorantem bo sama benzyna nie jest aż tak pala tylko jej opary. Tu na przykładzie co mogłoby się stać
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
Były, bo ten filmik pamięta czasy internetu wdzwanianego za pomocą modemu, zanim Neostrada stała się popularna i internet zalała fala zjebów.
Dobre. Sądzisz, że teraz ludzie są mądrzejsi?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Właśnie ty jesteś ignorantem bo sama benzyna nie jest aż tak pala tylko jej opary. Tu na przykładzie co mogłoby się stać
Przecież ty sam sobie przeczysz. Właśnie mi udowodniłes, że albo jestes kobietą, albo lewakiem, bo brak ci logiki.
Przecież ty sam sobie przeczysz. Właśnie mi udowodniłes, że albo jestes kobietą, albo lewakiem, bo brak ci logiki.
Czorchaj bobra hieno cmentarna!!!
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
Czorchaj bobra hieno cmentarna!!!
Siorbaj pisiora, cygański banito.