Jakiś czas temu wrzucałem
film z GT-R'em, ktory przypadł wam do gustu dlatego postanowiłem dzisiaj poczestowac was podobną produkcją ze zjawiskowym Aventador'em w roli głównej. Miłego widowiska.
I ponownie prośba do administracji portalu o nie traktowanie tematu "z automatu". Pozdrawiam
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy obecność ognia poza układem nie jest oznaką utraty mocy czyli ogólnej wydajności pojazdu.
Może zbyt wysokie stężenie mieszanki paliwa?
konto usunięte
2014-12-14, 17:53
konto usunięte
2014-12-14, 18:04
konto usunięte
2014-12-14, 18:06
tak sie zastanawiam jakby takiego gnojka afiszującego się ferrari aventadorem bugatti uprowadzić to byśmy mieli i kase do końca życia takie auta i satysfakcje, że koleś bedzie miał psychikę zrytą do końca życia:D
konto usunięte
2014-12-14, 18:14
Liberty Walk robią najpiękniejsze samochody z samochodów.
konto usunięte
2014-12-14, 19:12
Widzisz synu? tak właśnie pierdzi Szatan.
Właśnie jutro po niego jadę i kupuje...
konto usunięte
2014-12-14, 19:31
konto usunięte
2014-12-14, 19:53
konto usunięte
2014-12-14, 20:01
A nie ma na sadolu jakiegoś zbiorczego dla fanów super-samochodów czy coś w tym stylu ? może załóżcie im taki temacik to się tam po cichutku będą podniecać palnikiem do papy z rury wydechowej.
konto usunięte
2014-12-14, 23:42
To jest dźwięk i przy okazji wytwornica dymu