👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cipczan napisał/a:
A to nie benzyna?
A nie, jednak ropa.
Ropa. Fajnie się pompa rozkręca na tym OeNie

W sam raz do rozpędzania lgbt, blm i ekologów.
Trzeba wprowadzić produkcję masową z opcją plecakową i zasilaniem akumulatorowym.
Trzeba wprowadzić produkcję masową z opcją plecakową i zasilaniem akumulatorowym.
I koniecznie nagrywajcie swoje postępowanie, żeby było co wrzucić nawet po śmierci w płomieniach.
żmij napisał/a:
Ropa. Fajnie się pompa rozkręca na tym OeNie
"Gasoline" Jak dla mnie benzyna. Opary ropy tak sie nie pala.
Nilfgardczyk napisał/a:
Powiedział cyt. "diesel works better than gasoline", co znaczy - DIESEL (ON) działa lepiej niż benzyna.
Naucz się angielskiego, zanim zaczniesz "JAK DLA MNIE MNIE BENZYNA. OPARY ROPY TAK SIE NIE PALĄ".
Generalnie to się palą jeśli są sprężone, tutaj masz wyrzucaną ładną mieszankę
Dwie rzeczy by spróbował.
Inna dysza, zeby tak nie rozpraszała i był większy zasięg. Paliwo z miotacza powinno dotrzeć do obiektu i go oblać, a nie spalić się całkowicie. Druga sprawa to Benzyna ze styropianem
Chociaż po czymś takim wszystkie uszczelki w karcherze szlag trafi
Inna dysza, zeby tak nie rozpraszała i był większy zasięg. Paliwo z miotacza powinno dotrzeć do obiektu i go oblać, a nie spalić się całkowicie. Druga sprawa to Benzyna ze styropianem

Witamy w kolejnym odcinku programu "Dlaczego faceci żyją krócej".
Nilfgardczyk napisał/a:
To proszę wziąć opakowanie z atomizerem np. po płynie do mycia szyb zalać olejem napędowym i rozpylić nad otwartym ogniem jak robi się to z wysokości ok 1,5 intensywnie urzywajac owego atomizera ,a wychodzą bardzo ładne efekty

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie