👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem z gór , jestem górolem i wstyd mi za te ludzkie szmaty co tam są w Zakopanem
marcino_zly napisał/a:
Ja jestem z Warszawy, tam się urodziłem i żyłem.
Praga Północ ulica Targowa 63.
Pamiętam Dworzec Wileński z lat 90.
Warsiawiak to ty, kmiotku. Takich jest tam was dużo.
Dużo się zmieniło, ciesz się warsiawiaku.
Aj, toć jak to nie do Ciebie to co się taki urażony poczułeś?
wrzesin602 napisał/a:
Będę za tydzień to zobaczymy czy jest łatwopalny
z niecierpliwością będę wyczekiwał materiału na sadolu, najlepiej na gopro i w wiadomościach

xv89 napisał/a:
To 10 czy 15 euro w końcu?
Przecież jest inflacja ...
mygyry napisał/a:
Przyszła kryska na matyska
Taaa, przemyśli swoje zachowanie i pojdzie do normalnej roboty... Swoja drogą, jak się komuś niechcący nagra na filmie to trzeba podejść i nakazać zapłatę za promocję

podpis użytkownika
poker better than lifeOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie