👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie rodzice jakiegoś oficera przyjechali i chcą sprawdzić czy chłop się dobrze odżywia.
Czemu fotoszop? Wiele starych samochodów (głównie japońskie albo niemieckie) jest eksportowanych z Polski do krajów arabskich i afrykańskich. Wynika to z tego, iż są to samochody niezawodne, proste w naprawie i wyjeżdżają od nas w stosunkowo niskiej cenie. Wiem, bo mój tata dwa lata temu sprzedał swoją Toyotę Corollę z 86 roku za 350$ do Ugandy czy innej Kenii, więc trochę się dowiadywał na ten temat

to nie jest fejk. Brat był na misji w Afganistanie i widział dużo samochodów na polskich blachach
wyborcza.pl/1,76842,9859344,Polski_gruchot_w_Kabulu.html
To jest prawda z tymi Toyotami, aż sam się dziwię, kto wymyślił taki proceder
To jest prawda z tymi Toyotami, aż sam się dziwię, kto wymyślił taki proceder

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie