Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:05
końqbent 2025-10-28, 10:51 1
Na starym sadistiku młody miał by lisa nabitego na kindybała.
Zgłoś
majeńka 2025-10-28, 12:57
Mar1an napisał/a:

Ta strona nauczyła mnie, żeby nigdy nie jechać do ameryki południowej (tu też można wyłapać kose, ale chodzi o prawdopodobieństwo i kuszenie losu), chociaż jest tam jedna fajna rzecz, którą marzy mi się zobaczyć, no ale to dopiero jak się okaże, że jakiś rak się przypałętał.

Jeździć można, po prostu jedziesz tam gdzie są normalni ludzie i normalna policja. Ja byłam i wszystko ok, kumpel też był ale zachciało mu się łazić np. po Santa Teresie w Ryjo oglądać indywidualne pokazy broni. Zaprosiłam go na Sadola aby się podstawowego rozsądku naumiał. @Castamir: pokaż no może zdjątko z wejścia do dzielnicy, pochwal się jakim to brakiem rozumku się wykazałeś. To było oczywiste że w takim miejscu ktoś cię skroi.
Zgłoś
mateo997 2025-10-28, 14:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Senoom 2025-10-28, 14:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kaziolord 2025-10-28, 14:59 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem