Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:44
UroczaGilaZnosa 2025-10-27, 16:57 42
Nie dajcie się zwieść. Kunolis dobrze widział ,że jak go mekambe z tej dziury wytarga ,to skończy na patelni .
Zgłoś
PanFajek 2025-10-27, 17:09 41
Na starym sadisticu spadłby dzieciak.
Zgłoś
shoe5maker 2025-10-27, 17:31 8
Widać lina cenniejsza nisz życie konusa. A tak w nawiasie, to jakaś Sparta czy co bo nie widzę wody na dole?
Zgłoś
impressa88 2025-10-27, 17:32
Piwo dla psa.
Zgłoś
Baronessa 2025-10-27, 18:01 5
Chój tam ze szczuro-piesełem... Mlody ma niezłe umiejętności wspinaczkowe. On tam był przywiązany do góry, czy to tylko kundel zaczepiony do pasa...? 🤨
Zgłoś
Selekcjoner 2025-10-27, 18:16 1
Tak się poświęcać dla kundla, przecież mógł sam spaść
Zgłoś
Sarna1 2025-10-27, 18:41 8
Selekcjoner napisał/a:

Tak się poświęcać dla kundla, przecież mógł sam spaść

Chłopiec był głodny. Głód zaburza poczucie strachu.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-10-27, 19:02 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Senoom 2025-10-27, 19:05 14
Żarty żartami ale mega szacun dla dzieciaka.
Zgłoś
zyjmy_wszyscy_w_zgodzie 2025-10-28, 3:05 3
To dopiero jest free solo climbing! Młody ma dużo odwagi bo sam by mógł nie przeżyć upadku z takiej wysokości.

Nie poświęca się ani nawet nie naraża dobra dziecka aby ratować psa, co za rodzice na coś takiego pozwalają.
Zgłoś
JerseyDevil 2025-10-28, 3:49
PanFajek napisał/a:

Na starym sadisticu spadłby dzieciak.

Nie znasz stron Gore itp ? Za mało flaków tutaj powiadasz
Zgłoś
Mar1an 2025-10-28, 7:35 6
JerseyDevil napisał/a:

Nie znasz stron Gore itp ? Za mało flaków tutaj powiadasz

ja zaczynałem w czasach rottena i ogrisha, ale z wiekiem wyrosłem z oglądania bebechów. Czasem tylko jakieś nagranie z rozmowy z niespłacającym długi, ale to tylko na poprawę humoru, że niektórych jednak dosięga sprawiedliwość. Testosteron już trochę spadł i smucą mnie nagrania przypadkowych śmierci na ulicach/drodze, bo pokazują, że można sobie normalnie żyć i nagle idealnie znajdujesz się na drodze urwanego, toczącego się koła lub znudzonego typa z nożem. Ta strona nauczyła mnie, żeby nigdy nie jechać do ameryki południowej (tu też można wyłapać kose, ale chodzi o prawdopodobieństwo i kuszenie losu), chociaż jest tam jedna fajna rzecz, którą marzy mi się zobaczyć, no ale to dopiero jak się okaże, że jakiś rak się przypałętał.
Zgłoś
JerseyDevil 2025-10-28, 9:29
Niektóre komentarze nawiązują do starego sadola , czyli słabe materiały latają teraz tu ? dla mnie dział hard jest mocny 😬
Zgłoś
SSS2SSS 2025-10-28, 10:10 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem