aaaaaaaaaaaa więc w tym filmiku chodzi o to, że ona się wywaliła.. a ja myślałem, że o to aby popatrzeć na mokre cyce

nie wiedzieć czemu szkoda mi takich fajnych suk co sie wyp🤬alają na glebe
dobrze że miała airbagi
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
k🤬iszony i nić wiecej :| do pewnego czasu mozna sie podniecac takimi c🤬ami.. ale przychodzi czas w zyciu kazdego NORMALNEGO faceta , ze gardzi kurestwem , takze wyj🤬e w takie szlaufiary
Szmata umyła podłogę w remizie. Zna swoje miejsce.
podpis użytkownika
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
elvese1 napisał/a:
k🤬iszony i nić wiecej :| do pewnego czasu mozna sie podniecac takimi c🤬ami.. ale przychodzi czas w zyciu kazdego NORMALNEGO faceta , ze gardzi kurestwem , takze wyj🤬e w takie szlaufiary

ej to nie związane z tematem, ale proszę was o pomoc
był tu jakiś czas temu filmik pokazujący jak dzieci widzą świat, ze skakaniem przez płyty chodnikowe itd. z takimi różnymi grami w które się bawiliśmy, jak byliśmy dziećmi i gdzieś szliśmy.
Kto wie o co mi chodzi niech mi prześle linka na priv bo nie mogę tego cholerstwa znaleźć.
był tu jakiś czas temu filmik pokazujący jak dzieci widzą świat, ze skakaniem przez płyty chodnikowe itd. z takimi różnymi grami w które się bawiliśmy, jak byliśmy dziećmi i gdzieś szliśmy.
Kto wie o co mi chodzi niech mi prześle linka na priv bo nie mogę tego cholerstwa znaleźć.
W końcu film z jakąś 'nastką' gdzie bierze udział kobieta, a nie klucz, czy felga

Najzabawniejsza jest reakcja dupeczek na drugim planie, które czekają w kolejce.