👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C🤬j tam niech sypie sucharami, byle by dołożył swoje do złota olimpijskiego w turnieju drużynowym... a może i w inwidualnym...
pewnie specjalnie wzial te ciupage bo wiedzial ze ktos sie go zapyta o nia i wymyslil ten tekst i tylko czekal zeby pocisnac :wink:

Ooo krwawa k🤬a nawet to zaczęli już ustawiać ?? za niedługo to świat okaże się fejkiem
W jego przypadku trudno zadać niegłupie pytanie, bo by nie zrozumiał.
@ci u góry
coście tacy przyj🤬i? Za Piotrka zawsze piwko i tyle. Pozdrawiam
coście tacy przyj🤬i? Za Piotrka zawsze piwko i tyle. Pozdrawiam

ja p🤬le, w te komentarze czasem wejść to się załamać można
nic cebulakom nigdy nie podpasuje, wszystko trzeba skrytykować i każdego zbesztać czego by nie robił.

@Marian5
NA co dzień nie lubię określenia "cebulaki" ale czasem aż się samo ciśnie na usta. Piotrek Żyła, jeden z naszych najlepszych skoczków, bardzo pozytywny człowiek a komentarze jak zwykle... Nie dogodzisz, no nie dogodzisz.
NA co dzień nie lubię określenia "cebulaki" ale czasem aż się samo ciśnie na usta. Piotrek Żyła, jeden z naszych najlepszych skoczków, bardzo pozytywny człowiek a komentarze jak zwykle... Nie dogodzisz, no nie dogodzisz.

Ale widzę, że nowy trener poustawiał go i już nie p🤬li tak jak pierdołił jeszcze 2 lata temu.

Nie wiem czy gasi, czy po prostu nie jest w stanie wymyślić nic mądrzejszego. :p
Ale przynajmniej trochę normalniej to wygląda, niż wygłupiać się przed kamerą.
Ale przynajmniej trochę normalniej to wygląda, niż wygłupiać się przed kamerą.

odnośnie komentarzy, że ludzie go hejtują. Fajnie jest się pośmiać w wywiadzie raz, dwa, dziesięć ale za każdym razem to się to żenujące robi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie