👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że oprócz deskorolki, zajmował się też Bredgensem, bo popisowo zakończył swój zjazd
Poniżej wytłumaczenie, czym jest Bredgens:
Wyobraź sobie, że są deskorolki z hamulcem
Na zdjęciu poniżej- hamulec, który jest montowany w jej tylnej części:
Hamowanie odbywa się poprzez przenoszenie ciężaru ciała tak, aby "nos" deskorolki uniósł się ku górze na tyle, aby jej tylna część "szorowała" o podłoże. Im większy nacisk na tylną część deskorolki, tym większe tarcie, a tym samym szybsze wyzerowanie prędkości...

Poniżej wytłumaczenie, czym jest Bredgens:
Barnellini napisał/a:
(...)Jadąc na desce, która nie ma hamulców(...)
Wyobraź sobie, że są deskorolki z hamulcem

Na zdjęciu poniżej- hamulec, który jest montowany w jej tylnej części:

Hamowanie odbywa się poprzez przenoszenie ciężaru ciała tak, aby "nos" deskorolki uniósł się ku górze na tyle, aby jej tylna część "szorowała" o podłoże. Im większy nacisk na tylną część deskorolki, tym większe tarcie, a tym samym szybsze wyzerowanie prędkości...
Są deskorolki z hamulcem, ale przy takiej prędkości jakby zaczął hamować i tak by sobie ten głupi łeb rozwalił

debile od lat nie wpadli na to zeby jeden zawsze pilnowal i ewentualnie przyhamowal pojazd znakiem z ejedzie pojeb na desce.

Dawno, dawno temu robiliśmy z kolegami taką akcję i zabezpieczyliśmy to tak jak należy. Wyjęliśmy z chodnika znak STOP, stanęliśmy z nim na środku drogi, a potem grzecznie zwróciliśmy go na miejsce. Chwieje się do dziś

Wyglada jak fake. Samochod z lewej strony juz obity. Sadze, ze to nie problem na czas zjazdu zablokowac ruch.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie