@up
Zwykły koleś z parówą na wierzchu... dzień jak codzień... Sosnowiec
Zwykły koleś z parówą na wierzchu... dzień jak codzień... Sosnowiec

Meanwille in Sosnowiec....
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Fajnie sie podniecacie, rozumiem ze katole nie maja fiutkow i musza sie podniecac na filmikach? Teraz wszystko jasne.

Gharotief napisał/a:
Fajnie sie podniecacie, rozumiem ze katole nie maja fiutkow i musza sie podniecac na filmikach? Teraz wszystko jasne.
Ktoś tu się chyba o bana usilnie prosi...
Każdy komentarz okraszony jakimś kretyńskim tekstem o "katolach"...
Ja jebie, jakie małe penisy mają za granicą
Nie to co ja, chłop ze wsi...trzy chwyty i jeszcze łeb odkryty
Nie to co ja, chłop ze wsi...trzy chwyty i jeszcze łeb odkryty
Wy naprawdę oceniacie k🤬sa? Tacy k🤬a prawicowcy a pedalstwo szerzą. Nie ma to jak porozmawiać sobie na sadisticu o rozmiarze penisa.
podpis użytkownika
Sam się pod tym podpisz
Gharotief napisał/a:
A Ty nie dostałeś wczoraj bana przypadkiem za bycie tak zwanym przez Ciebie "katolem" (bo ponoć tak Ciebie w domu i na podwórku nazywają) i podjudzanie innych?Fajnie sie podniecacie, rozumiem ze katole nie maja fiutkow i musza sie podniecac na filmikach? Teraz wszystko jasne.
Przekaz podprogowy.
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
podpis użytkownika
~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Dobra to na głównej możemy oglądać k🤬sy, a piczki nie?
Żądam równouprawnienia

Widzę oceny wielkości penisa...
Aż mi się przypomniało dzieciństwo i pewna komedia made in usa. Na widok przyrodzenia jednego z bohaterów wszyscy patrząc po pozostałych kątem oka zaczęliśmy mruczeć teksty w stylu "to nie możliwe by mieć tak małego". Taka normalna reakcje u dzieci wchodzących w wiek dojrzewania, każdy się bał, by nie pomyśleli pozostali że ma podobnego więc reagował taką oceną.
Nie ma co się burzyć, z tego czasem się wyrasta.
Aż mi się przypomniało dzieciństwo i pewna komedia made in usa. Na widok przyrodzenia jednego z bohaterów wszyscy patrząc po pozostałych kątem oka zaczęliśmy mruczeć teksty w stylu "to nie możliwe by mieć tak małego". Taka normalna reakcje u dzieci wchodzących w wiek dojrzewania, każdy się bał, by nie pomyśleli pozostali że ma podobnego więc reagował taką oceną.
Nie ma co się burzyć, z tego czasem się wyrasta.