Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Velture 2019-03-29, 9:20 25
Jeśli widziałeś 2gi plan to mam dla ciebie złe wieści...

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
p................6 2019-03-29, 9:30 5
Co tesciu tam robi?
Zgłoś
janlew 2019-03-29, 10:28 8
Może facet obnoszący się z barami i klatą, ma jeszcze jakiś sens, bo daje znać że wp🤬l każdemu, kto chce go okraść, zgw🤬cić mu babę czy skrzywdzić dziecko.
Co ma na celu, poza k🤬ieniem się, prężenie się tej dz🤬ki na plaży? Nie można na mieście zrobić sesji, jak chce pokazać że jest ładna? Może jestem z innej epoki, ale tak kobieta powinna wyglądać w sypialni, a jak wychodzi do ludzi to w eleganckiej sukience, spiętych włosach i małym dekolcie.
Zgłoś
Salieri16000 2019-03-29, 11:46 19
janlew napisał/a:

Co ma na celu, poza k🤬ieniem się, prężenie się tej dz🤬ki na plaży?

Ty k🤬a j🤬y spedalony baranie!

To jest modelka na sesji zdjęciowej, a nie dz🤬ka z taniego burdelu- widzisz różnicę?! Skoro było zapotrzebowanie na zdjęcia w plenerze, tu: na plaży, w kostiumie kąpielowym, etc. to po c🤬j kombinujesz i próbujesz ją "ubrać" jak sam napisałeś "w elegancką sukienkę, spięte włosy i mały dekolt".

janlew napisał/a:

(...)tak kobieta powinna wyglądać w sypialni(...)

Tak wygląda kobieta w sypialni:

...ale skąd Ty to możesz wiedzieć pedale?!
Zgłoś
camson 2019-03-29, 11:53 5
janlew napisał/a:

Może facet obnoszący się z barami i klatą, ma jeszcze jakiś sens, bo daje znać że wpie**ol każdemu, kto chce go okraść, zgw🤬cić mu babę czy skrzywdzić dziecko.
Co ma na celu, poza k***ieniem się, prężenie się tej dz**ki na plaży? Nie można na mieście zrobić sesji, jak chce pokazać że jest ładna? Może jestem z innej epoki, ale tak kobieta powinna wyglądać w sypialni, a jak wychodzi do ludzi to w eleganckiej sukience, spiętych włosach i małym dekolcie.

Brzmi to jak jakiś kompleks. Grubas co połknął piłkę lekarską ok, ale młoda ślicznotka pozująca do sesji na plaży, jakby coś było w tym dziwnego, już ni c🤬ja.
To trochę tak jak komentarze tych starych, wiecznie niezadowolonych bab na przystankach autobusowych:
- o patrz jaka młodzież, dupa na wierzchu, cycki na wierzchu, wstydu nie ma.
C🤬j, że jest lato +30, ale zawsze powiedzą tak o tej ładnej, która ma co pokazać, a nie o tej piździe grubej obok, co wszystko z leginsów się wylewa. Ta nie musi się wstydzić.
To się leczy.
Zgłoś
r061071 2019-03-29, 11:58 3
mysle ze jeszcze w zyciu lepszejszej nie bzykaliscie co niektorzy zoboczency parkowi

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
janlew 2019-03-29, 12:12 2
Hahaha oj spedalony c🤬liku, nawet mi cię troche żal...

Salieri16000 napisał/a:

To jest modelka na sesji zdjęciowej, a nie dz🤬ka z taniego burdelu- widzisz różnicę?!

Nie. Dla mnie prężąca się publicznie modelka, to reklama czyszczenia odbytów w Dubaju.

Salieri16000 napisał/a:

Tak wygląda kobieta w sypialni: ...ale skąd Ty to możesz wiedzieć pedale?!

W przeciwieństwie do ciebie pedałku, wiem jak wygląda i nie tak jak k🤬a w buciorach z twojej fotki. Poza tym ja nie potrzebuje walić do cudzych bab na plaży, czy k🤬ek na zdjęciach jak ty. Choć w sumie, ty to pewnie walisz kolegów, skoro kobiety od k🤬y nie umiesz odróżnić...

Inna rzecz że ta na filmiku, to nawet całkiem ładna k🤬a....
...może dupa trochę niekształtna, ale ja to i tak bym takiej co najwyżej podał, więc żadna różnica
Zgłoś
~Dostojny 2019-03-29, 12:33 3
Aż dziw że nie zlecieli się jeszcze prowincjonalni wielbiciele świńskich tusz, z okrzykami - za chuda!, baba ładna to od 100kg. w górę!, niech żyje celulit i cyce do kolan!

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
camson 2019-03-29, 13:13 6
Szfajceneger napisał/a:

Aż dziw że nie zlecieli się jeszcze prowincjonalni wielbiciele świńskich tusz, z okrzykami - za chuda!, baba ładna to od 100kg. w górę!, niech żyje celulit i cyce do kolan!

Też czekam na koneserów salcesonu hehe
Zgłoś
FralTral 2019-03-29, 13:34
Ale az sie sama prosi zeby ja naprostowac
Zgłoś
T................3 2019-03-29, 13:39 4
@janlew
Zostałeś zweryfikowany. Przegrałeś, bez szans na rewanż.
Zgłoś
kolosasz 2019-03-29, 13:59
Ustawka - wyreżyserowane. Znany, stosowany w fotografii i produkcji filmowej chwyt:
Na tle drugiego planu pani się wyróżnia, drugi plan podkreśla jej walory. I jej młodość.

Poszukajcie w internecie.

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
bodzio667 2019-03-29, 14:00
Ale się opił wody...

podpis użytkownika

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-03-29, 17:45 2
qbswwa napisał/a:

Laska całkiem r🤬able

Noo, noo, całkiem całkiem, ale ta modelka w czerwonym stroij też niczego sobie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie