Szkoda marnować 19 s. życia-do pieca z Tobą i tym h🤬jowym filmem który podejrzewam jest i Twoim wysrywem głupoty.
Ale ty k🤬a głupi jesteś. Im starszy tym głupszy... Po pierwsze jeździł po rondzie nawet nie umiał wprowadzić w poślizg tylnej osi... Po drugie drift to nie dryfowanie....
* dryfuje · 1. być znoszonym przez fale morskie, prąd morski, wiatr. No i że niby co? Obejrzałem do końca... Niby ma dryfować w rowie??? Idź k🤬a zobacz czy ci się ziemniaki ugotowały bo wpadłeś w samouwielbienie...
* dryfuje · 1. być znoszonym przez fale morskie, prąd morski, wiatr. No i że niby co? Obejrzałem do końca... Niby ma dryfować w rowie??? Idź k🤬a zobacz czy ci się ziemniaki ugotowały bo wpadłeś w samouwielbienie...
podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
obejrzałem do końca ale i tak napiszę: walka korporacji i rządów ze zmianą klimatu nie ma na celu zarobienia jeszcze większej ilości pieniędzy przez odpowiednie grupy interesów ani większego zniewolenia zwykłych ludzi a Jeffrey Epstein powiesił się sam w swojej celi i nikt mu nie kazał ani nie szantażował.
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
kuba1986 napisał/a:
To badziewie ma w ogóle napęd na tył?
Wygląda to jak audi a3, więc raczej nie.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
kuba1986 napisał/a:
To badziewie ma w ogóle napęd na tył?
w końcu spostrzegawczy komentarz osoby z Ilorazem inteligencji większym niż >50...
BonsaiFikus napisał/a:
Za takie gowno powinien być ban na kilka dni;)
Na szczęście za twoje filmiki żadnych banow dać nie można, bo żadnych filmików NIE MA.
kuurde czytam komentarze, jaki tu hejt na Ciebie jap🤬le xd
albo oni c🤬j w dupie mają że są tacy sztywni albo Ty zbierasz żniwo swoich tekstów tępych, where prawda?
albo oni c🤬j w dupie mają że są tacy sztywni albo Ty zbierasz żniwo swoich tekstów tępych, where prawda?
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
orzech1991 napisał/a:
Ty zbierasz żniwo swoich tekstów tępych, where prawda?
c🤬j wie, c🤬j wie...

BonsaiFikus napisał/a:
Za takie gowno powinien być ban na kilka dni;)
Na szczęście za twoje filmiki żadnych banow dać nie można, bo żadnych filmików NIE MA.
SkoPio1 napisał/a:
"dryfuje..."
Brednie, nie dryfuje.
;>
zasadniczo jak skończył w wodzie, to dryfuje
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.