👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina, jak to było inteligencie? "idę tycznie"? sadol.pl/pedalarze-na-drodze-vt531384.htm5871006
Artixxxx napisał/a:
kolejny mit . Panowie na zakup auta nie ma reguły . Tym bardziej na takie co przeszło przez kilka rąk
Tak jak wszędzie, trzeba uważać. Znam ludzi handlujących samochodami samochodami po leasingu i te godne uwagi są wyceniane powyżej wartości rynkowej i jest to jeden na 10-15 samochodów. Na parę firm, w których pracowałem, tylko w jednej konkretny pojazd był przypisany do jednego pracownika. W innych wsiadało się do pierwszego lepszego i miało wszystko w dupie, a firmy były na tyle małe, że nie miały flotowca. Tak ogólnie, to masz rację. Jak ktoś nie ogarnia tematów motoryzacyjnych (przecież nie musi), to niech kupuje z kimś, kto się zna lub nowy. Tylko niech dzban, nie wyzywa innych jak ma sam nikłe pojęcie o temacie. Pozdro.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie