👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w top gear też się koleś jebnął zamiast do przodu pojechał do tyłu i nie robił z tego wielkiego halo ... to że miał biegi odwrócone to już nie jego wina

masterleito napisał/a:
w top gear też się koleś jebnął zamiast do przodu pojechał do tyłu i nie robił z tego wielkiego halo ...)
I cały czas im się prawa strona z lewą myli i też z tego wielkiego halo nie robią.
pewnie miał sekwencyjną skrzynię biegów (czy coś takiego, po prostu przerzucił o jeden bieg za dużo i włączył się wsteczny).

masterleito napisał/a:
w top gear też się koleś jebnął zamiast do przodu pojechał do tyłu i nie robił z tego wielkiego halo ... to że miał biegi odwrócone to już nie jego wina
![]()
Chodzi Ci o Jamesa May'a, który jechał niemieckim autem ale to, że biegi były odwrócone to nic dziwnego. U nich kobiety wyglądają jak faceci, tu dopiero musi być wstyd przy pomyłce

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie