konto usunięte
2010-03-05, 15:11
proszę pochlastajcie się jeszcze nożem do masła
konto usunięte
2010-03-05, 15:18
nie jem masła to wykorzystywanie krów do zaspokojenia naszych samolubnych zachcianek !!!
<ironia_mode_off>
konto usunięte
2010-03-05, 15:45
Nawet nie będę czytał tych wypocin, bo wiem że zmarnuje na to dużo czas i drugie tyle na zrozumieniu tego co chciał przekazać autor -.-
konto usunięte
2010-03-05, 17:45
ivan_altavis i qwertyman - może weźcie się umówcie na jakąś naukową debatę
Wezmę opylę parę biletów
konto usunięte
2010-03-05, 21:13
Skecz nie jest zły, ale prawdziwy kabaret miałem w komentach
oschłe snoby jestescie jak sie nie znacie na żarcie
Jak można oglądając stand up podchodzic do tematu z taka powagą to ja nie rozumiem.... ludzie dystans kur.. dystans !!!
Poza tym carlin jest genialny w swojej prostocie i dobrze gadał w każdym swoim wystąpieniu.
a najwięcej na tym wszystkim zarobił Al Gore. Ci ekolodzy co nam kit wpychają jeżdzą luksusowymi autami co palą 50 litrów na 100km i latają prywatnymi jetami. Jak jest Dzien Ziemi i my wylączamy swiatło w domach oni zużywaja w ta 1h w swoich willach wiecej niż ja przez caly rok (elektronik,a woda w basenie itd). Można pomagać planecie ale napewno nie zrobie tego kosztem mojej kieszeni z, której sie będzie cieszył jakiś "ekologista". Nasza planeta jest na tyle silna żeby pomóc sobie sama, bez naszej ingerencji.
qwerty. Nikt nie zagląda tu po to by poznać 10 przykazań GreenPiece. Nie masz poczucia humoru, masz okres, zły dzień (?) napisz po prostu "nie podoba mi sie" !
A za film piwo