Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Mistrz mówi o ratowaniu planety
konto usunięte • 2010-03-05, 0:23
Chciałem dać to w topicu:
Kod:
http://www.sadistic.pl/dziewczynka-ktora-na-piec-minut-zatrzymala-swiat-vt33134.htm

ale obawiam się, że mało kto by to wtedy obejrzał. Dlatego wrzucam jako nowy temat.

Myślę, że Carlin przewraca się w grobie przez te wszystkie ekologiczne pierdoły. Albo przynajmniej uśmiecha się do nas... gdzieś tam z dołu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-03-05, 13:44 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-05, 14:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-05, 15:11
proszę pochlastajcie się jeszcze nożem do masła
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-05, 15:18
nie jem masła to wykorzystywanie krów do zaspokojenia naszych samolubnych zachcianek !!!

<ironia_mode_off>
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-05, 15:45 2
Nawet nie będę czytał tych wypocin, bo wiem że zmarnuje na to dużo czas i drugie tyle na zrozumieniu tego co chciał przekazać autor -.-
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-05, 16:18
Foch..
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-05, 17:45 1
ivan_altavis i qwertyman - może weźcie się umówcie na jakąś naukową debatę
Wezmę opylę parę biletów
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-05, 21:13 1
Skecz nie jest zły, ale prawdziwy kabaret miałem w komentach
Zgłoś
n1troo 2010-03-06, 13:14
oschłe snoby jestescie jak sie nie znacie na żarcie
Zgłoś
rabson 2010-03-06, 17:13
Jak można oglądając stand up podchodzic do tematu z taka powagą to ja nie rozumiem.... ludzie dystans kur.. dystans !!!

Poza tym carlin jest genialny w swojej prostocie i dobrze gadał w każdym swoim wystąpieniu.
Zgłoś
matx 2010-03-06, 22:37
a najwięcej na tym wszystkim zarobił Al Gore. Ci ekolodzy co nam kit wpychają jeżdzą luksusowymi autami co palą 50 litrów na 100km i latają prywatnymi jetami. Jak jest Dzien Ziemi i my wylączamy swiatło w domach oni zużywaja w ta 1h w swoich willach wiecej niż ja przez caly rok (elektronik,a woda w basenie itd). Można pomagać planecie ale napewno nie zrobie tego kosztem mojej kieszeni z, której sie będzie cieszył jakiś "ekologista". Nasza planeta jest na tyle silna żeby pomóc sobie sama, bez naszej ingerencji.
Zgłoś
Octo 2010-03-07, 7:42
qwerty. Nikt nie zagląda tu po to by poznać 10 przykazań GreenPiece. Nie masz poczucia humoru, masz okres, zły dzień (?) napisz po prostu "nie podoba mi sie" !
A za film piwo
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem