Chciałem dać to w topicu:
Kod:
http://www.sadistic.pl/dziewczynka-ktora-na-piec-minut-zatrzymala-swiat-vt33134.htm
ale obawiam się, że mało kto by to wtedy obejrzał. Dlatego wrzucam jako nowy temat.
Myślę, że Carlin przewraca się w grobie przez te wszystkie ekologiczne pierdoły. Albo przynajmniej uśmiecha się do nas... gdzieś tam z dołu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-03-05, 9:10
legenda...
konto usunięte
2010-03-05, 9:54
Ja pier*** jak ten typ mnie irytuje, piepszy głupoty jak połamany, pomijając 95% faktów i durnie się cieszą.. tak tak wiem że łatwiej żyć wierząc w jego pierdoły
konto usunięte
2010-03-05, 10:26
Nikt cie nie zmusza do oglądania. Nie podoba się ? tam po prawej stronie na górze masz taki krzyżyk który trzeba nacisnąć.
konto usunięte
2010-03-05, 10:36
To komentować można tylko jak ci się podoba?
konto usunięte
2010-03-05, 10:38
<3 Carlin, people are just fucking boring.
konto usunięte
2010-03-05, 10:38
Co do ekoterrorystów, to jak nazwiecie zmuszanie krajów do zanieczyszczania swojego oparami rtęci? Moim zdaniem po prostu bogatszym będzie łatwiej się dostosować (schrony, filtry, "odnawiacze" chemiczne powietrza - to wszystko już jest) a biedniejsi po prostu wyzdychają, bądź staną się niewolnikami - do czego powoli zmierza każdy ustrój oparty na pieniądzu.
Śmieszy mnie też akcja "piec to nie śmietnik" lansowana na ulicach mojego miasta. To PRODUCENT powinien zadbać o to, żeby jego opakowanie nie emitowało łże-szkodliwych związków, także przy spalaniu. Niestety producent opakowania wszedłby wtedy w drogę producentom paliwa i zapewne w imię kapitalistycznej wolności wylądowałby w grobie w ciągu 10 minut.
konto usunięte
2010-03-05, 10:52
@domage:
mama mnie zmusza
No wszystko jasno i na temat powiedziane:D nic dodać nic ująć
Smile0n napisał/a:
Myślę, że Carlin przewraca się w grobie przez te wszystkie ekologiczne pierdoły. Albo przynajmniej uśmiecha się do nas... gdzieś tam z dołu
A ja myślę że jeśli Carlin ma jakakolwiek świadomość tego co sie teraz dzieje to i tak ma to głęboko w dupie a na pewno głębiej niż słoik. Wyrażał publicznie swój pogląd na tematy tabu popierając to ciekawymi przykładami co publice przypadło do gustu (chociaż tez nie zawsze) i powodowało ze jego kieszenie szczelnie wypełniały sie dolarami, ale tak naprawdę wątpię żeby temat ekologii przejął go do tego stopnie aby powodować jego dwuletnimi zwłokami jakiekolwiek ruchy nie wspominając juz o przewracaniu się
konto usunięte
2010-03-05, 11:59
konto usunięte
2010-03-05, 12:55
@qwertyman:
STFU or GTFO lub STFU and GTFO
po prostu masz inne poczucie humoru. joł
konto usunięte
2010-03-05, 13:30
No i po prostu..., ale widać niektórzy się obrazili