No jak widać to ktoś zwyczajnie miał ostatni dzień pracy więc powiedział sobie "a c🤬j mi tam" i zrobił.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tak się odchodzi z pracy w wielkim stylu
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
Wy się śmiejecie, ale znając "męstwo" i bojowe nastawienie Francuzów, to zebrał się już zarząd Auchan na spotkaniu w sprawie kryzysu, zaczynają wywieszać białe flagi przed marketami i rozdawać pracownikom w sklepach opaski ochronne z napisem "nie jeb mnie, proszę!". Natomiast dzieci pracowników zostały oddelegowane do udziału w odbywającym się na parkingu przez sklepem happeningu, podczas którego wszystkimi dostępnymi kolorami kredy będą walczyć z tym okrutnym przejawem seksizmu i nienawiści!
Facet widocznie miał powody by w ostatni dzień pracy to zrobić

I bardzo dobrze! Tylko polskie sklepy i polskie produkty! Ja nigdy nie zostawie pieniędzy w Auchanie! Tylko Żabka, Tesco, Biedronka!

@fernandotorres Nie wiem czy wiesz, ale tesco jest brytyjskie, biedronka od długiego czasu chińska, a żabkę niedawno wykupił luksemburg.

A co na to św. Mikołaj? Prezenty będą? Nie.
P.S. ewentualnie burak z auchana
P.S. ewentualnie burak z auchana
Ratoshi napisał/a:
@fernandotorres Nie wiem czy wiesz, ale tesco jest brytyjskie, biedronka od długiego czasu chińska, a żabkę niedawno wykupił luksemburg.
![]()
Ale wiesz, że to była ironia...

podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.