Cezzar napisał/a:
To musi być kobieta
Chciałem napisać "to musi być baba"
Asystenci parkowania w nowych samochodach to porażka.
Fajnie to wygląda w reklamach, ale w nowym bmw7 to jest totalne nieporozumienie.
Fajnie to wygląda w reklamach, ale w nowym bmw7 to jest totalne nieporozumienie.
Cezzar napisał/a:
To musi być kobieta
Bez kitu od razu tak pomyślałem -,-
smc napisał/a:
Asystenci parkowania w nowych samochodach to porażka.
u mojego kuzyna w fordzie działa zajebiście

Taaa k🤬a, epidemia SUV-ów, limuzyn i innych pół-ciężarówek na drogach bo moda i trza pokazać, że się ma wincyj kasy niż somsiad jeżdżący w Clio czy Golfem a potem zero kontroli nad pojazdem. Zaparkowani jednym czy dwoma kołami na chodniku, dupa auta na jezdni kiedy na danym miejscu by się zmieścił autobus. Raz zaparkowałem obok takiego ćwoka, zostawiłem z półtora metra żeby miał miejsce wyjechać, to jeszcze się sk🤬iel o mnie otarł. Duże samochody są dla ludzi z dużą wyobraźnią.
Ludzie boją się kręcić kierownicą.
Robią łuki jak ciężarówka i jadą lewym kołem przy środku jezdni bo lepiej widzą pasy niż krawężnik.
Robią łuki jak ciężarówka i jadą lewym kołem przy środku jezdni bo lepiej widzą pasy niż krawężnik.
Nie rozumiem, k🤬a technologie w samochodach, kamery, czujniki, linie pomocnicze w ekranie a ludzie k🤬a dalej nie ogarniają i potrafią poobijać samochody. K🤬a podobno prawko coraz ciężej zdać, wydaje mi sie ze poziom jest ten sam tylko ludzie bardziej zj🤬i.
Baba albo najbeany, innej opcji nie ma. To Audi ma większą moc obliczeniową niż cały program kosmiczny USA z lat '60 razem wzięty, asystenci, czujniki, kamery a debil wjechać bie potrafi 😆. Ja bym tam tirem z naczepą wjechał.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Cezzar napisał/a:
u mojego kuzyna w fordzie działa zajebiście tylko długo trwa parkowanie i trzeba dokładnie wykonywać polecenia jakie ma na wyświetlaczu
Mam forda pumę i automatyczne parkowanie działą bardzo dobrze.
Ja p🤬le jaka k🤬a idiotka… na miejscu nagrywającego wyszedłbym do niej i jej zaj🤬 z buta w ryj