Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-22, 18:58 22
To musi być kobieta
Zgłoś
PabloSkills 2025-03-22, 19:53 9
Cezzar napisał/a:

To musi być kobieta

Chciałem napisać "to musi być baba"
Zgłoś
smc 2025-03-22, 20:08 2
Asystenci parkowania w nowych samochodach to porażka.
Fajnie to wygląda w reklamach, ale w nowym bmw7 to jest totalne nieporozumienie.
Zgłoś
JoSeed 2025-03-22, 20:15 11
Ja też sądzę, że baba, bowiem wyjątek potwierdza regułę
Zgłoś
Sramnawas 2025-03-22, 20:18
Raczej naj🤬y naćpany i lub baba
Zgłoś
Quassar 2025-03-22, 20:28 1
Cezzar napisał/a:

To musi być kobieta

Bez kitu od razu tak pomyślałem -,-
Zgłoś
Cezzar 2025-03-22, 20:31
smc napisał/a:

Asystenci parkowania w nowych samochodach to porażka.
Fajnie to wygląda w reklamach, ale w nowym bmw7 to jest totalne nieporozumienie.

u mojego kuzyna w fordzie działa zajebiście tylko długo trwa parkowanie i trzeba dokładnie wykonywać polecenia jakie ma na wyświetlaczu
Zgłoś
Antekson 2025-03-22, 21:20 17
Taaa k🤬a, epidemia SUV-ów, limuzyn i innych pół-ciężarówek na drogach bo moda i trza pokazać, że się ma wincyj kasy niż somsiad jeżdżący w Clio czy Golfem a potem zero kontroli nad pojazdem. Zaparkowani jednym czy dwoma kołami na chodniku, dupa auta na jezdni kiedy na danym miejscu by się zmieścił autobus. Raz zaparkowałem obok takiego ćwoka, zostawiłem z półtora metra żeby miał miejsce wyjechać, to jeszcze się sk🤬iel o mnie otarł. Duże samochody są dla ludzi z dużą wyobraźnią.
Zgłoś
Podlasiak 2025-03-22, 22:07
Ludzie boją się kręcić kierownicą.
Robią łuki jak ciężarówka i jadą lewym kołem przy środku jezdni bo lepiej widzą pasy niż krawężnik.
Zgłoś
Marek695454 2025-03-22, 22:38
Morderca brata i 95 osób lepiej jeździ..
Zgłoś
CzerstWybut 2025-03-22, 22:47
Nie rozumiem, k🤬a technologie w samochodach, kamery, czujniki, linie pomocnicze w ekranie a ludzie k🤬a dalej nie ogarniają i potrafią poobijać samochody. K🤬a podobno prawko coraz ciężej zdać, wydaje mi sie ze poziom jest ten sam tylko ludzie bardziej zj🤬i.
Zgłoś
radek225 2025-03-22, 23:05 2
Baba albo najbeany, innej opcji nie ma. To Audi ma większą moc obliczeniową niż cały program kosmiczny USA z lat '60 razem wzięty, asystenci, czujniki, kamery a debil wjechać bie potrafi 😆. Ja bym tam tirem z naczepą wjechał.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
mun66 2025-03-23, 2:06
Cezzar napisał/a:

u mojego kuzyna w fordzie działa zajebiście tylko długo trwa parkowanie i trzeba dokładnie wykonywać polecenia jakie ma na wyświetlaczu

Mam forda pumę i automatyczne parkowanie działą bardzo dobrze.
Zgłoś
Jajamiomate 2025-03-23, 9:52
Ja p🤬le jaka k🤬a idiotka… na miejscu nagrywającego wyszedłbym do niej i jej zaj🤬 z buta w ryj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie