👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

-Psst mała jak masz penisa to podnieś dwa kciuki w górę i chodźmy do sypialni!

Chcecie wierzyć czy nie ale to BongMan, wiem bo jego zdjęcia są w innym dziale
Pewnie Bonguś opowiedziął jakiś krótki dowcip, no cóż intencje miał dobre wkońcu poszedł na wesele zamiast siedzieć na sadolu od rana

Pewnie Bonguś opowiedziął jakiś krótki dowcip, no cóż intencje miał dobre wkońcu poszedł na wesele zamiast siedzieć na sadolu od rana

"Hej mala, jezdze golfem dwojka a jak mi kolega pozyczy to i trojka"

-Koszula na randkę 80zł
-Fryzjer 20zł
-Kwiaty 20zł
-Kolacja w restauracji, około 100zł
-Bilety do kina 60zł
-Taryfa, około 20zł
To wszystko daje nam 300zł a wciąż nie masz pewności że por🤬asz.
Atrakcyjna, zadbana, młoda, szczupła, z dużym. jędrnym biustem, prostytutka znaleziona w internecie, z własnym lokum. Nie grymasi, że nie zrobi Ci loda tylko tak ciągnie że aż łzy Ci lecą. Nie oczekuje przytulania zaraz "po".
A to wszystko za jedyne (góra) 250zł i nadal zostaje Ci 50zł na gorącą pizzę i browary
-Fryzjer 20zł
-Kwiaty 20zł
-Kolacja w restauracji, około 100zł
-Bilety do kina 60zł
-Taryfa, około 20zł
To wszystko daje nam 300zł a wciąż nie masz pewności że por🤬asz.
Atrakcyjna, zadbana, młoda, szczupła, z dużym. jędrnym biustem, prostytutka znaleziona w internecie, z własnym lokum. Nie grymasi, że nie zrobi Ci loda tylko tak ciągnie że aż łzy Ci lecą. Nie oczekuje przytulania zaraz "po".
A to wszystko za jedyne (góra) 250zł i nadal zostaje Ci 50zł na gorącą pizzę i browary

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie