a może właśnie mu się udało, i nie wie jakie szczęście go spotkało że jej nie poderwał

myślę że poszedł na całość i zapytał czy chce się p🤬lić
-Psst mała jak masz penisa to podnieś dwa kciuki w górę i chodźmy do sypialni!
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Chcecie wierzyć czy nie ale to BongMan, wiem bo jego zdjęcia są w innym dziale
Pewnie Bonguś opowiedziął jakiś krótki dowcip, no cóż intencje miał dobre wkońcu poszedł na wesele zamiast siedzieć na sadolu od rana

Pewnie Bonguś opowiedziął jakiś krótki dowcip, no cóż intencje miał dobre wkońcu poszedł na wesele zamiast siedzieć na sadolu od rana

"Mała - dwa cale twardego k🤬sa. Myślisz ,że dasz rade łyknąć?" Trzeba konkretnie a nie czaić się z kwiatami

"Hej mala, jezdze golfem dwojka a jak mi kolega pozyczy to i trojka"
- Mała, mój mały ma 11
- Cali?
- Nie
- Cali?
- Nie
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

-Koszula na randkę 80zł
-Fryzjer 20zł
-Kwiaty 20zł
-Kolacja w restauracji, około 100zł
-Bilety do kina 60zł
-Taryfa, około 20zł
To wszystko daje nam 300zł a wciąż nie masz pewności że por🤬asz.
Atrakcyjna, zadbana, młoda, szczupła, z dużym. jędrnym biustem, prostytutka znaleziona w internecie, z własnym lokum. Nie grymasi, że nie zrobi Ci loda tylko tak ciągnie że aż łzy Ci lecą. Nie oczekuje przytulania zaraz "po".
A to wszystko za jedyne (góra) 250zł i nadal zostaje Ci 50zł na gorącą pizzę i browary
-Fryzjer 20zł
-Kwiaty 20zł
-Kolacja w restauracji, około 100zł
-Bilety do kina 60zł
-Taryfa, około 20zł
To wszystko daje nam 300zł a wciąż nie masz pewności że por🤬asz.
Atrakcyjna, zadbana, młoda, szczupła, z dużym. jędrnym biustem, prostytutka znaleziona w internecie, z własnym lokum. Nie grymasi, że nie zrobi Ci loda tylko tak ciągnie że aż łzy Ci lecą. Nie oczekuje przytulania zaraz "po".
A to wszystko za jedyne (góra) 250zł i nadal zostaje Ci 50zł na gorącą pizzę i browary