👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To się dzieje z twarzą przy ~200 km/h. Nie ma mowy, żeby pilot przy grubo większej prędkości zachował swój nianaganny uśmieszek

Pomijając już takie argumenty, jak mała ilość tlenu na takiej wysokości, czy fakt, że szyby są przynitowane. Tylko idiota mógłby uwierzyć w prawdziwość tego zdjęcia.

trzeba być niezłym pojebem, żeby myśleć iż to prawda. a ten fajus dziuseppe juz kila razy wstawiał tutaj jakieś gówno wyjete z fiuta jego matki.

A czy to nie samojebka z tego samolotu który wczoraj się rozpłynął w powietrzu?

Wystarczy chodzić do podstawówki na lekcje fizyki by wiedzieć, co się stanie po otworzeniu okna na takiej wysokości.

huehuehuehuehue napisał/a:
wow, a masz zdjęcia w powietrzu?
topol817 napisał/a:
Obrazek
To się dzieje z twarzą przy ~200 km/h. Nie ma mowy, żeby pilot przy grubo większej prędkości zachował swój nianaganny uśmieszek![]()
Pomijając już takie argumenty, jak mała ilość tlenu na takiej wysokości, czy fakt, że szyby są przynitowane. Tylko idiota mógłby uwierzyć w prawdziwość tego zdjęcia.
Jeździłem ponad 240 km/h bez kasku (na lotnisku) to się dzieje z twarzą owszem, ale jeśli chcesz - czytaj, jak otworzysz mordę, jak trzymasz zamkniętą, to ci pęd powietrza nie otworzy sam;)
PS. Sam otwiera pewnie przy 400 km/h, ale tego nie ustaliłem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie