👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja tam myślę, że gościu strzelił sobie tą samojebkę na lotnisku, a potem wstawił w programie graficznym do zdjęcia z chmurami. Tak, wiem, w samolocie odbijają się chmury, ale to też nie jest nic trudnego do zrobienia, jeśli się trochę umie używać Photoshopa
żyjemy w czasach gdy trudno jest odróżnic czy to photoshop czy nie...
Pierdzielicie, żaden photoshop- Kurski też tam sobie zrobił fotkę.

@3xup
Niektóre modele mają uchylaną jedną z bocznych szyb, z tym, że zazwyczaj jest to szyba ostatnia, tak jak w tym przypadku. Następna szyba jest otwierana. A ta przez którą wygląda istotnie jest wybita. Inna sprawa, że w powietrzu byłoby to niemożliwe żeby tak wyjrzeć, więc photoshop ewidentny
Niektóre modele mają uchylaną jedną z bocznych szyb, z tym, że zazwyczaj jest to szyba ostatnia, tak jak w tym przypadku. Następna szyba jest otwierana. A ta przez którą wygląda istotnie jest wybita. Inna sprawa, że w powietrzu byłoby to niemożliwe żeby tak wyjrzeć, więc photoshop ewidentny
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie