Praca wre aż iskry się sypią. Maszyna na chodzie, na sześciu pracuje dwóch. Widać gołym okiem, że firma państwowa
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
wszystko zalezy od podejscia
sam robie w budowlance i wiem ze nie ma nic gorszego niz robota z bucem co tylko patrzy jak tu cos przyciemnic bo na godziny robi
co chwile papieros w ryju i stoi bo on tak naprawde malarzem i tynkarzem jest
ja tam wole se porobic na spokojnie bo przynajmniej te 8 gdz szybciej zleci a jak stoisz to sie wydaje ze 16 gdz w robocie siedzisz
sam robie w budowlance i wiem ze nie ma nic gorszego niz robota z bucem co tylko patrzy jak tu cos przyciemnic bo na godziny robi
co chwile papieros w ryju i stoi bo on tak naprawde malarzem i tynkarzem jest
ja tam wole se porobic na spokojnie bo przynajmniej te 8 gdz szybciej zleci a jak stoisz to sie wydaje ze 16 gdz w robocie siedzisz
Komentarz studentów filozofii bezcenny. Ciekawe jak będzie im się pracowało w Macdonaldzie...
@Velture chyba nie wiesz, że to jest zlecenie publiczne, a mentalnie urzędasy są nadal w PRLu i nawet nie wiedzą co to telefon i informowanie innych (tak ostatnio na umówiony termin do urzędu a tam, że urząd będzie wcześniej zamknięty bo ćwiczenia pożarowe)
W Polsce jest taki problem, że wszyscy są ekspertami i maja z góry wyrobione zdanie na wszystko. Sam pracuje w budowlance i często spotykam się z takimi mądralami, co to wszystko wiedzą najlepiej, bo gdzieś coś widzieli albo słyszeli. Pokazywanie takich przypadków jak na filmie jest modne i utrwala negatywną opinie o całym sektorze budownictwa (zresztą zapewne działa to w każdej dziedzinie). Co do tych panów to widać, że stawka kiepska, albo po prostu naoglądali się filmików w necie i myślą, że tak trzeba. Koledzy pamiętajcie, że nie każdy budowlaniec to złodziej i pijak tak jak nie każdy doktor to łapówkarz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie