Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mistrzowie patelni.
Konto usunięte • 2025-05-23, 5:30
Dziś oto przesympatyczni jegomoście przedstawiają innowacje w kuchni. To mistrzowie kulinarni w zeszłym roku zdobyli tytuły Mistrzów Patelni, obecnie startują do gwiazdki Michelin.

Dobre bo polskie.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
htp 2025-05-25, 11:34 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Też tak robiłem na studiach. Aż się douczyłem ile toksycznej chemii powstaje w takiej kiełbasie przy okazji.
To prawda. Przepływ prądu powoduje reakcje chemiczne, nie macie pojęcia ile syfu się przy tym tworzy. Wszystko zależy co jest w kiełbasie.
Dwie żyletki w wodzie podłączone do prądu. Ale czysta woda jest stosunkowo bezpieczna, tylko żyletki trochę skorodują i napijesz się nieco tlenku żelaza.

Woda zawsze posiada domieszki, które się rozłożą, Nie napiłbym się wody podgrzanej żyletkami. Kiedyś widziałem, jak w w warsztacie podgrzewali wodę (2 brzeszczoty i guma, w celu "odmrożenia" wody w chłodnicy). Kolor był niezbyt zachęcający.
Zgłoś
Paszczaku 2025-05-28, 17:26
htp napisał/a:

Woda zawsze posiada domieszki, które się rozłożą, Nie napiłbym się wody podgrzanej żyletkami. Kiedyś widziałem, jak w w warsztacie podgrzewali wodę (2 brzeszczoty i guma, w celu "odmrożenia" wody w chłodnicy). Kolor był niezbyt zachęcający.

brzeszczotami to akurat słaby pomysł . żyletki były ok . szło na targowisku kupić gotowe kubki z takimi płytkami na dnie i normalnie kabel z wtyczką do gniazdka . tylko nie polecam mieszać łyżką czy tam palcem w czasie gotowania
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem