👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Według mnie to prowokacja mająca na celu oskarżyć uczestników marszu o prowokację mającą na celu oskarżyć policję o prowokację.

tds1974 napisał/a:
Jakim trzeba być jołopem, żeby uwierzyć, że to policjant?
Mówiłem, że znajdą się tacy idioci ty. Nie wiem co trzeba by zrobić żeby tacy ludzie przestali wierzyć mediom. Takim komentarzem robisz z siebie idiotę. Jak nie policjant to kto? Kibol z koszulką policjanta - taka prowokacja, tak?

Gonzoitano napisał/a:
A może to prowokacja żeby móc oskarżyć policję o prowokację...
Pan kapitan napisał/a:
Według mnie to prowokacja mająca na celu oskarżyć uczestników marszu o prowokację mającą na celu oskarżyć policję o prowokację.
Mylicie się

A ja sądzę, że to tajniacy którzy pomagają "się popełnić samobójstwo" na zlecenie tego kurewskiego establishmentu.
wiesiors4 napisał/a:
Mówiłem, że znajdą się tacy idioci ty. Nie wiem co trzeba by zrobić żeby tacy ludzie przestali wierzyć mediom. Takim komentarzem robisz z siebie idiotę. Jak nie policjant to kto? Kibol z koszulką policjanta - taka prowokacja, tak?
Dokładnie tak myślę, tym bardziej, że zdarzało się to już wielokrotnie. Myślisz, że policjanci na "tajną i prowokacyjną " akcję zakładają koszulki z napisem policja, tak? I kto tu jest idiotą, jełopie?

tds1974 napisał/a:
Ty i tobie podobni..I kto tu jest idiotą, jełopie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie