Jak tacy debile zarabiają na takie auta?
Wygrywają wybory.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak tacy debile zarabiają na takie auta? Żebym się zesrał zdzierając do białej kości to k🤬a w tym j🤬ym kaczolandzie uczciwie się nie dorobię!
Sprawa jest prosta, wyjedź!

Jak tacy debile zarabiają na takie auta? Żebym się zesrał zdzierając do białej kości to k🤬a w tym j🤬ym kaczolandzie uczciwie się nie dorobię!
Leasing, mówi ci to coś?
Bo ty myslisz... myslisz, czy ten biznes ma sens, czy firma podola a i cala rozina mowi 'umowa o prace to dzis podstawa'. Taki debil nie kalkuluje - zaklad przesiebiostrwo i idzie po swoje
Kredyt, albo leasing i zap🤬lasz jak wół na spłatę przez następnych kilka lat ale koledzy ci zazroszczą. Czego to Polak-cebulak nie robi dla lansu. Zastaw się, a postaw się!
Przypuszczam, że w tym konkretnym przypadku, to kierowczyni po prostu ciągnie lachę jakiemuś nadzianemu typowi.

Odpowiedź znajdziesz w filmie "Doberman" z 1997 roku, gdzie pada takie pytanie.
"Ile kilometrów druta trzeba obciągnąć żeby kupić sobie taki samochód?"

Ale się zesrali a to Hyundai którego bierzesz w leasing za 170 tysięcy na 5 lat, beka w c🤬j. Takimi autami to nawet w Polsce jeżdżą byle przeciętniaki życiowe.
jestem byle przeciętniakiem życiowym, jedyny środek lokomocji jaki mam to rower który kupiłem za pół wypłaty. Chyba trochę przeliczasz polaków.