Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiaj 2020-04-21, 23:46 67
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MukaPuka 2020-04-22, 0:20 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2020-04-22, 4:40 2
Wincej 500+, wincej!
Zgłoś
Gromm 2020-04-22, 4:55
Ciszej, bo ogłuchnę.
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-22, 9:21
Trzy latka a klnie po szekspir owsku lepiej niż 99.9% stulejarzy z Sadistica.
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-04-22, 13:20
@Dzisiaj
Ty za to ze swoją wypowiedzią to ąę i wysokie progi.
Zgłoś
mr.moose 2020-04-22, 17:37 3
Zgłoś
Dzisiaj 2020-04-22, 20:59 1
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-04-23, 3:05 1
111

@dzisiaj
Nie wszystko jest takie jak Ci się zdaję. Nie chcę mi się Ci tłumaczyć ponieważ po przeczytaniu Twoich dwóch wypowedzi w moją stronę stwierdzam (na prawdę bez urazy) ,że jesteś trudnym zawodnikiem w rozmowie. Taki typowy sralek mądralek bez pokory z nutą arogancji. Ale najważniejsze jest to że mam szczere przekonanie,że jestem najzwyczajniej w świecie lepiej wykształcony i inteligentniejszy. Pewnie się zaśmiejesz bo to jedyna sensowna reakcja w takim momencie jeśli rzeczywiście tak jest. To nie jest łatwe sobie to uświadamiać. Także żyj swoim życiem. Na pewno jest bardzo udane.
p.s. aha....na sadolu 11 rok mi stuknął Panie stary wygo.
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-23, 14:59 1
@Obejszłem_system
Czytasz w moich myślach!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem