👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma sadola który byłby w stanie ją zrzucić - gdyby teoretycznie - chciał ...

Taki fajny nowy odtwarzacz, a nie ma opcji "odtwarzaj w pętli". :/
Dzieci nad morze trzeba wysyłać parami
Dzieci nad morze trzeba wysyłać parami

Ta idiotka oszukuje, bo siedzi tył na przód, więc dyskwalifikacja.
Pierwszy raz doceniam sadolowu odtwarzacz, bo dzieki niemu mogłem oglądać te zmagania w slow-motion. Najssss.

Nahfall napisał/a:
to i tak jej nie zrzucisz
![]()
Wszystko jest kwestią motywacji. Jakby powiedziała, że ma AIDS i inne weneryki to myślę, że nie byłoby problemu.
.
.
.
Rozmawiają dwie laski. Jedna się pyta drugiej:
- Jaki rodzaj seksu preferujesz?
- Ja lubię po misjonarsku odpowiada a ty?
- Ja uwielbiam kochać się "na rodeo".
- Na rodeo, o co w tym chodzi?
- Kocham się w pozycji na jeźdźca a w pewnej chwili mówię, że mam AIDS i próbuję się utrzymać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie