👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak się wymądrza przy maturzystach a sam nie wiedział że poprawna forma słowiańskiego bóstwa - to świętowit, NIE światowid - fakt jego imię brzmi inaczej w różnych rejonach ale światowid to czysty błąd chyba że ktoś miał na myśli pewien ser z biedronki to nie wnikam

A jak! Za p🤬de i na hak!

podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Jak dla mnie ma to kompletnie odwrotny skutek. Za to, że nie ma 20 piw i jest na głównej i choćby nie wiem jak dobre by to było to z racji tego, że za hajs jest to tu nie obejrzę, nie dam suba, nie dam lajka i co za tym idzie, nie oglądam już wcale tego owego "matury"

Ale ten prowadzący ma beznadziejny głos, nie da się oglądać, już ten łysy lepszy.
Boze... Jak mozna takich rzeczy nie wiedziec... W podstawowce ucza wiecej mitologii niz historii Polski, a oni nie znaja odpowiedzi na podstawowe pytania... Zenada...
Kolejne sponsorowane gówno. Brawo, powoli sie tu robi wylęgarnia i nabijalnia wyświetleń dla ciot - youtuberów
Mitologia, tam bardzo wszystkim potrzebna, obejrzałem minute i nie polecam !
podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie