W jednym z regionów starożytnej Grecji istniał taki zwyczaj, że senator zgłaszał projekt nowego prawa stojąc na stołku z głową w pętli szubienicznej. Jeżeli projekt przechodził, zdejmowano linę. Jeżeli nie - wybijano stołek spod nóg.
podpis użytkownika
"Jeśli chora osoba wyzdrowieje to dzięki Bogu, jeśli umrze - to wina lekarza. "
Konto usunięte
2013-01-22, 15:45
Tak powinni z Tuskiem zrobić.
GENIALNE!!! taki piękny pomysł si marnuje.
Konto usunięte
2013-01-22, 15:50
Może napiszesz gdzie tak było? Babcia ci opowiadała o tym jak zasnąć nie mogłeś? Senatorzy w starożytnej Grecji???? Ja pierdziu, czego to teraz na historii w gimnazjum uczą...
Cytat:
Może napiszesz gdzie tak było? Babcia ci opowiadała o tym jak zasnąć nie mogłeś? Senatorzy w starożytnej Grecji???? Ja pierdziu, czego to teraz na historii w gimnazjum uczą...
pewnie wiedziałbyś, gdybyś zaliczył końcowy test w podstawówce
Smutas napisał/a:
Spokój plebejuszu.
podpis użytkownika
Konto usunięte
2013-01-22, 20:10
No, baranie, powiedz w jakim mieście greckim coś takiego było? Jak już chcesz tu koniecznie zaistnieć, to chociaż takich pierduł nie zmyślaj. Bo wychodzisz tylko na nieuka i ignoranta.
Smutas napisał/a:
No, baranie, powiedz w jakim mieście greckim coś takiego było? Jak już chcesz tu koniecznie zaistnieć, to chociaż takich pierduł nie zmyślaj. Bo wychodzisz tylko na nieuka i ignoranta.
Skopiowałem to, nie mam zamiaru bronić tego kawału.
podpis użytkownika
Konto usunięte
2013-01-23, 3:42
@Smutas i kto tu wychodzi na nieuka pisząc "pierduł" zamiast "pierdół" ... Często czytam komentarze i zauważyłem, że jesteś osobą, która lubi się do wszystkiego przy****alać. Jeśli się coś nie podoba to scrolluj lub wyp***dalaj
Konto usunięte
2013-01-23, 3:57
Po podbiciu Grecji przez Rzym, faktycznie urzędował na jej terenie KONSUL rzymski. Senatorzy natomiast urzędowali wyłącznie w senacie - w Rzymie.
Ten "kawał" to niewątpliwie fake (po cóż konsul miałby narażać dupę za prawo w jakiejś tam prowincji?), nie spinajcie się.
Smutas napisał/a:
K🤬a jaka łamaga!!!
podpis użytkownika
Dabis improbe, poenas! - Poniesiesz karę niegodziwcze
W tytule jest napisane - mityczny.
Więc gdyby każdego w 4 klasie uświadomili co to jest mit nikt by nie spinał dupy.
Debile po prostu
No fake... ale z drugiej strony - jakie to by było piękne - jedyny mankament to wybory do senatu co tydzień, bo nasi "senatorowie" kończyli by się szybciej niż chipsy na dużej przerwie.
podpis użytkownika
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wk🤬ia!”
Hex napisał/a:
Tak powinni z Tuskiem zrobić.
Tylko że Tuska popiera sejm i jego ustawy przechodzą.
Konto usunięte
2013-01-23, 9:51
DZIECI !! nie kłućcie się!! Starczy tego dobrego.
Jedyne czego żal to że tak nie jest z internetem, wtedy świat byłby piękny, a tak ci co mają do powiedzenia najmniej drą dupe najmocniej