Film własnej produkcji, czas roboty to bagatela 4 godziny, ale jest satysfakcja
Hitman to najbardziej znany Płatny Zabójca, który powrócił w 5 części gry, zwanej Absolution.
Enjoy !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-16, 13:48
Przecie to jakieś gówno nie Hitman.. aaalbo to ten nowy niby-Hitman
SeleremJesteem, Twój Sim jest głodny.
Vinewood, oby 6 była lepsza, 5 to może być tylko taki przerywnik między zleceniami.
Naprawdę potrzebowałeś aż czterech godzin? :|
Obejrzenie kilku trailerów, wycięcie, dopasowanie muzyki. Mógłbym to zrobić w pół godziny bez efektów, przejść, dopasowania do muzyki.
Blood Money i misja w sanatorium dla alkoholików była mistrzowska

Koleś miał skitraną wódkę, trzeba było wyczaić gdzie i podrzucić truciznę.
Browar za Hitmana.
prędzej postawiłbym piwo za montaż niż za samą treść tego filmiku
Montaż dobry, chociaż nie widziałem oryginalnych klipów, więc trudno mi ocenić, bo nie wiem ile tu Twoje pracy.
Conscribo, montuję to co lubię
Mam w planach Battlefielda 3 czy AC, ale tego jest o wiele więcej, także nie wiem czy ma to sens.
Pszawa, są tutaj sceny z 10 filmików

Tak wygląda u mnie zabawa z tym wszystkim
scr.hu/0enn/zy80j (to jest tylko urywek)
Dałem to, ponieważ tak zdecydowałem. Jeśli chcesz, to rób swoje filmiki bez PEGI.
LINK DO KANAŁU, Materiały będą pojawiały się systematycznie
youtube.com/channel/UC_T2eQVd3Pnwx3chdceeVsw?feature=watch
Aż mi się żal zrobiło jak te laski w 0:54 pozabijał
Keegen napisał/a:
Dałem to, ponieważ tak zdecydowałem. Jeśli chcesz, to rób swoje filmiki bez PEGI.
A czemu tak zdecydowałeś? Nie chcę robić swoich filmików.
konto usunięte
2013-02-16, 18:08
Absolution imo jest zajebiście zrobioną kontynuacją, naprawdę utrzymuje poziom poprzednich części, nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że wszystko co nowe to be i fu i klasyka lepsza, w ostatnim Hitmanie naprawdę jest klimat i nie odstaje od innych, pozdrawiam